MediAmbient
Vine a conèixer l'hort urbà de Can Pujades!

Publicat el 04/04/2014

Aquest diumenge 6 d'abril participa a la jornada de portes obertes a l'hort de Can Pujades, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

L'Hort de Can Pujades, situat al barri de Vallvidrera, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ofereix una jornada de portes obertes diumenge 6 d'abril d'11.30 h a 14 h.

L'hort es troba al Camí de la Múrgola, 13-19, als terrenys de l'antiga masia Can Pujades, antiga explotació agrícola. Fruit dels requeriments veïnals s'ha destinat part dels terrenys a un hort urbà municipal.

Situat en zona del Parc Natural de Collserola, el terreny de l'hort té 2.157 metres, i inclou 10 parcel·les destinades a gent gran i 10 parcel·les d'ús de la Cooperativa Can Pujades. Actualment està oberta la inscripció per optar a una de les parcel·les d'aquest hort.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari