MediAmbient
Jornada de portes obertes a la Central Pneumàtica del Raval

Publicat el 09/07/2013

El proper 13 de juliol de 10 a 14 hores vine a la jornada de portes obertes a la Central Pneumàtica del Raval. Vine i coneix com funciona una instal·lació de recollida de brossa.

Voleu conèixer la Central Pneumàtica del Raval? No us perdeu la jornada de portes obertes que es realitza el 13 de juliol de 10 a 14 hores i conegueu com funciona una instal·lació de recollida de brossa.

La recollida pneumàtica consisteix en la disposició d'una sèrie de punts d'abocament o bústies, totes connectades a un punt central d'aspiració per una xarxa de canonades subterrànies.

Avantatges de la recollida pneumàtica:

  • Permet dipositar les escombraries a qualsevol hora del dia.
  • No genera pudors.
  • Redueix el trànsit de vehicles (menys contaminació i menys soroll).
  • Millora l'impacte visual.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari