MediAmbient
S'obre el període de presentació de candidatures al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2015

Publicat el 21/01/2015

Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament mitjançant el formulari en línia que es troba al web de l'ARC. Fins al 28 de febrer de 2015.

Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament mitjançant el formulari en línia de presentació de sol·licituds que es troba al web de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC). Al mateix web també trobareu un apartat d'Ajuda, amb una explicació del contingut del formulari i diversos documents que poden facilitar la vostra participació (preguntes més freqüents, matriu de criteris d'ecodisseny, etc.). Les sol·licituds es podran presentar fins al 28 de febrer de 2015.

El premi té cinc categories, quatre d'elles per a participants de Catalunya (Producte, Producte en desenvolupament, Estratègia i Disseny jove) i una per a participants de països euromediterranis (Disseny euromediterrani). Els criteris de valoració es poden consultar a les bases. El guanyador de cada categoria rebrà 5.000 euros, a més del corresponent guardó, el diploma acreditatiu i la participació en actuacions de promoció, com per exemple en l'exposició del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2015 o el catàleg del Premi.

Per a més informació podeu consultar el web del Premi Catalunya d'Ecodisseny i/o adreçar-vos al Departament de Prevenció de l'ARC, via correu electrònic a l'adreça premiecodisseny2015.arc.tes@gencat.cat o trucant al telèfon 935673300 (Montse Ribas).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari