MediAmbient
Jornada de debat sobre natura i paisatge

Publicat el 26/02/2014

Dimecres 5 de març té lloc a Barcelona una jornada per aprofundir sobre la visió de la intervenció humana en la natura establint un diàleg amb el medi. Inscriu-te!

Què ens aporta la natura? Què li retornem? Dimecres 5 de març se celebra a Barcelona una jornada per aprofundir sobre la visió de la intervenció humana en la natura establint un diàleg amb el medi.

Amb l'objectiu d'establir una base d'opinió àmplia i d'aportar diferents angles de visió sobre Natura, Funció i Art, els ponents de la jornada estan vinculats a diferents perfils professionals.

Aquesta jornada pretén ser un primer punt de trobada per què de cara al futur, s'obri un debat entre professionals de diferents disciplines relacionats amb la natura i el paisatge.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a recepcio@escolaartfloral.org, trucant al telèfon 932 470 205 o a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat, en aquest enllaç.

Programa

16.00 h Inscripcions

16.15 h Presentació de la Jornada. Sr. Daniel Vilana i Àngels Artigas.

16.30 h Presentació i coordinació de la Jornada. Sr. Jesús Ángel Prieto, professor de l'Escola Massana i membre de l'AFAD.

16.45 h Introducció del tema. Sr. Jesús Àngel Prieto, professor de l'Escola Massana i membre de l'AFAD.

17.15 h De la natura a l'arquitectura. Sr. Ramón Bosch, arquitecte.

17.45 h De la natura a la funció. Sr. Joan Farré, Pont de Querós, arquitectura amb salze i Sr. Joan Oms, Pont de Querós, arquitectura amb salze.

18.15 h De la natura a l'art. Sr. René Müller, artista i dissenyador i Sra. Ariane Patout, artista.

18.45 h Cloenda de la Jornada. Participació del públic i conclusions.

19.15 h Petit tast: natura - funció

Lloc de realització

Artesania Catalunya (carrer Banys Nous, 11)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari