MediAmbient
Dia Mundial del Medi Ambient i el malbaratament alimentari

Publicat el 23/05/2013

Consulteu les activitats organitzades a la ciutat, de l'1 al 9 de juny, per les entitats integrades dins de l'Agenda21 Barcelona.

El Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient promou la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient cada any, el dia 5 de juny. Enguany el lema és "THINK, EAT, SAVE" sobre malbaratament alimentari. Coneix les activitats organitzades per les entitats integrades dins de l'Agenda21 Barcelona.

A Barcelona moltes organitzacions estan treballant en aquesta temàtica i organitzen activitats i esdeveniments per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. La xarxa de signants de l'Agenda 21 fa difusió de les activitats organitzades entre els dies 1 i 9 de juny a través del web www.bcn.cat/diamediambient.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari