MediAmbient
Sorteig de 34 parcel·les d'hort urbà a l'Hort Baró de Viver, a Sant Andreu

Publicat el 01/12/2014

El termini d'inscripcions per optar a una de les 34 parcel·les s'ha ampliat fins al 28 de febrer. La llista d'adjudicataris es farà pública el 18 de març.

L'Ajuntament inicia el procés per a l'adjudicació de 34 parcel·les d'hort urbà a l'Hort Baró de Viver, i la creació d'una llista d'espera oficial per a tots els interessats residents al districte de Sant Andreu. El termini d'inscripcions s'ha ampliat fins al 28 de febrer, mentre que el 5 de març es publicarà la llista d'admesos i el 18 de març es farà pública la llista d'adjudicataris.

Les parcel·les seran adjudicades mitjançant un sorteig públic de la llista d'admesos. El reglament de règim intern i de funcionament dels Horts Urbans es podrà consultar al tauler d'anuncis de l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) del Districte.

Les 34 parcel·les quedaran distribuïdes de la següent manera:

· 16 parcel·les per a persones empadronades als barris de Baró de Viver i Bon Pastor.

· 16 parcel·les per a persones empadronades a la resta de barris del Districte.

· 2 parcel·les per a entitats de persones en risc d'exclusió social.

Per accedir-hi cal:

· Tenir 65 anys o més.

· Estar capacitat físicament per el treball agrícola.

· Fer la sol·licitud dins el període especificat més avall.

· No haver estat anteriorment adjudicatari d'una parcel·la del Programa Horts Urbans.

· No conviure al mateix domicili amb algú a qui ja s'hagi adjudicat una parcel·la.

Període i lloc d'inscripció

Fins al 28 de febrer de 2015 a l'OAC del districte de Sant Andreu, c/ Segre, 24-32.

Horari: dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8:30 a 14:30h. Dijous de 8:30 a 20h.

Documents a portar per la inscripció

· Instància de sol·licitud (Oficina d'Atenció al Ciutadà)

· Certificat de convivència (Oficina d'Atenció al Ciutadà)

· DNI i fotocopia.

Llista d'admesos

El 5 de març de 2015 es publicarà la relació d'admesos i exclosos al sorteig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, c/ Segre, 24-32. S'obrirà un termini de reclamació del 5 al 9 de març de 2015.

Sorteig

El sorteig es realitzarà el 16 de març de 2015 a les 12 hores a la seu del Districte, Pl. Orfila, 1. Se sortejaran les 15 parcel·les pendent d'adjudicació i s'elaborarà una llista d'espera amb els no agraciats al sorteig.

Llista d'adjudicataris

El 18 de març es farà pública la llista d'adjudicataris al tauler d'anuncis de l'OAC del districte de Sant Andreu, c/Segre, 24-32. S'obrirà un termini de reclamacions fins al 21 de març mitjançant instància a l'OAC.

Acte d'adjudicació i signatures

El 23 de març a les 10 hores tindrà lloc l'acte de formalització del contracte i lliurament de claus a la seu del Districte, Pl. Orfila núm. 1. A la signatura de documents caldrà presentar l'original del DNI.

Incorporació a les parcel·les

Els adjudicataris podran accedir a l'ús de les parcel·les quan la construcció de l'hort estigui acabada i lliurada.

El Programa Horts Urbans compta amb el suport de l'Obra Social de "La Caixa".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari