MediAmbient
AVÍS: Tancament Punt Verd de Zona del Fòrum

Publicat el 03/10/2014

Aquest diumenge 5 d'octubre, amb motiu dela Garmin Triatló, el Punt Verd de Zona situat al Fòrum romandrà tancat. Consulteu quins són els punts verds de zona més propers.

Diumenge 5 d'octubre, de les 8 a les 13 hores, se celebra la cursa Garmin Triatló (que passa per davant del Punt Verd de Zona del Fòrum). Per aquest motiu, l'avinguda Litoral estarà tancada al trànsit i, en conseqüència, el punt verd romandrà tancat.

Els punts verds de zona més propers al del Fòrum són el Punt Verd de Zona Sant Andreu (carrer Caracas, 46 - entre Potosí i Tucumán) i el Punt Verd de Zona Montjuïc (carrer del Foc, 56 - cantonada amb carrer de Cobalt).

Consulteu el mapa de punts verds de la ciutat!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari