MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

Recollida d'ampolles de cava als Punts Verds

Teniu més de 100 punts de recollida, entre els 30 punts verds de barri i de zona i els 96 punts on s'ubiquen els punts verds mòbils.

Les nadales s'incorporen als espectacles de Font Màgica

La Font de Montjuïc i les cascades de l'avinguda Maria Cristina es vesteixen de Nadal i ofereixen espectacles especials des del divendres 5 de desembre i fins al 5 de gener.

Obertes les inscripcions per al sorteig de 34 parcel·les d'hort urbà a l'Hort Baró de Viver, a Sant Andreu

L'Ajuntament inicia el procés per a l'adjudicació de 34 parcel·les d'hort urbà a l'Hort Baró de Viver, i la creació d'una llista d'espera oficial per a tots els interessats residents al districte de Sant Andreu. Inscripcions fins al 31 de desembre de 2014.

Vine a la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social!

La fira, que es pot visitar fins el 23 de desembre als Jardinets de Gràcia, té l'objectiu de promoure el compromís ciutadà i l'economia social a Barcelona i facilitar la col·laboració de la ciutadania amb les entitats.

Reobertura de Punt Verd de Zona de Les Corts-Pedralbes

A partir del dijous 11 de desembre ja està reestablert el servei de recollida de residus del Punt Verd de Zona de Les Corts - Pedralbes. Des del 3 de novembre, aquest punt verd ha romangut tancat per obres d'impermeabilització.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

Dispositiu de neteja especial per Nadal

Amb motiu de les festes nadalenques, l'Ajuntament reforça els serveis de neteja viària dels carrers i places de la ciutat, així com el servei de recollida dels contenidors de totes les fraccions.

Fins al 30 de desembre participa al "Renova les teves joguines"

Un any més es duu a terme aquest mercat d'intercanvi de joguines a diversos punts de la ciutat.

Només has de portar la teva joguina en bon estat. Amb els punts que n'obtinguis podràs intercanviar-la per una altra, en la data especificada en cada equipament

Vine als Jardins de la Indústria al taller de jardineria "Guarniments nadalencs"

Aquest diumenge 14 de desembre vine als Jardins de la Indústria al taller "Guarniments nadalencs" i aprendràs com aprofitar els elements de jardineria per a fer bonics guarniments per embellir la teva llar.

'Encén el Nadal', enllumenat amb autosuficiència energètica a Aragó i Gran Via

L'Ajuntament ha convocat per primera vegada un concurs públic per escollir el disseny de l'enllumenat del Nadal 2014 als carrers Aragó i Gran Via.

16/12: Primer Taller de Participació del programa de Superilles pilot a Sants i Hostafrancs

El dimarts 16 de desembre de 18 a 20.30 h tindrà lloc el primer Taller de Participació del programa de Superilles pilot a Sants i Hostafrancs al Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53).

Els parcs, tancats durant l' episodi de fort vent Avui dimarts 9 de desembre.

Els parcs de la ciutat romanen tancats a l'accés del públic durant l' episodi de forts vents previst per avui.

Notícies de Medi Ambient

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari