MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

Les nadales s'incorporen als espectacles de Font Màgica

La Font de Montjuïc i les cascades de l'avinguda Maria Cristina es vesteixen de Nadal i ofereixen espectacles especials des del 5 de desembre i fins al 5 de gener.

El proper 20 de novembre, Dia Mundial dels Infants, les fonts de la ciutat lluiran de blau

Barcelona il·lumina amb color blau les diverses fonts de la ciutat amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Infants i en ocasió del 25è aniversari de la Commemoració sobre els Drets dels Infants que celebra UNICEF.

Divendres 7 de novembre no hi haurà espectacle de Font Màgica

El divendres 7 de novembre s'anul·la el funcionament ordinari de la Font Màgica de Montjuïc, donada la celebració d'un esdeveniment ciutadà a l'Avinguda Maria Cristina a partir de les 20h.

Aquest dissabte, vine al Gran Dinar i lluita contra el malbaratament alimentari

Aquest dissabte, vine al Gran Dinar i lluita contra el malbaratament alimentari

El Gran Dinar serà el primer àpat gratuït i multitudinari a Catalunya i a l'estat espanyol preparat íntegrament amb aliments recuperats en un acte de sensibilització vers el malbaratament alimentari. També tindrà lloc una Fira d'Experiències per l'aprofitament dels aliments.

Les fonts de Barcelona s'il·luminen de vermell per conscienciar sobre l'optimització de la sang

Des de dissabte 8 i fins el divendres 14 de novembre l'Ajuntament de Barcelona il·luminarà de vermell les principals fonts de la ciutat amb motiu de la celebració de la IV Setmana de Medicina i Cirurgia Sense Sang organitzada per Hospital Quirón Teknon i Fundación Teknon.

El dissabte 29 de novembre vine a la plaça Fort Pienc i participa de l' "Evidència dels Residus"

Agrupaments i esplais de l'Eixample protagonitzen una acció de buidatge i caracterització dels residus dels contenidors de resta per descobrir si separem bé la brossa domèstica.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

Història de la neteja viària i la recollida de residus al districte

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí acull una exposició itinerant que s'emmarca dins de la "Campanya de sensibilització ambiental per a la millora de la neteja dels carrers i places de Ciutat Vella".

Comença la renovació de les places del Raval Cultural

Aquest cap de setmana s'inicia la primera fase per remodelar la plaça Joan Coromines i els jardins de Rubió i Lluch.

Debat per a un turisme sostenible i responsable

La ciutat acull iniciatives que hi reflexionen, com la creació de la Xarxa Mundial de Destinacions Sostenibles o els Premis de Turisme Responsable.

Campanya "Som gent de profit" entorn al malbaratament alimentari

Durant el 2014 i 2015 es duu a terme la campanya "Som gent de profit", que inclou una exposició itinerant i un taller participatiu, una aplicació mòbil, accions online i en xarxes socials (Instagram, Vídeoclip al Youtube) així com spots i falques a televisió

Es redueixen un 30 per cent les queixes dels veïns a les nits del Poblenou

El pla per millorar la convivència entre el veïnat i els assistents als locals d'oci del districte de Sant Martí dóna els seus fruits.

Obert el període per sol.licitar subvencions a l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona ha aprovat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2015. Termini: 18 de desembre

Notícies de Medi Ambient

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari