MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

La Font Màgica estrena horari de primavera!

L'equipament municipal ofereix el seu espectacle d'aigua, llum i color de dijous a diumenge entre les 21 i les 23.30 hores, fins al 30 d'octubre. No us ho perdeu!

En marxa la nova temporada 2014 del Centre de la Platja

L'equipament d'educació ambiental ofereix un ampli programa d'activitats per a grups i públic en general entorn al litoral de la ciutat. Consulta l'oferta i gaudeix del litoral barceloní.

Aprèn jardineria i emporta't cultura i oci amb els punts del CiviClub!

Vine a formar-te en ecologia i jardineria al Centre de Formació del Laberint de l'Ajuntament de Barcelona, i emporta't coneixements i punts del CiviClub, bescanviables per oci i cultura.

Consulteu la programació de primavera del Centre de Formació del Laberint!

Ja podeu consultar el programa del segon trimestre, que ofereix cursos per aficionats i monogràfics, cursos tècnics, així com un programa adreçat a tots els públics de tallers de jardineria "Fes de casa teva un jardí", a més d'activitats a la Biblioteca del Centre de Formació, especialitzada en jardineria, horticultura i paisatge.

Ets jove i músic? Vine a tocar al cicle 'Música als Parcs' aquest estiu

L'Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la selecció dels intèrprets i músics del cicle "Música als Parcs" d'enguany per a músics entre 16 i 35 anys. Termini d'inscripcions: 25 d'abril de 2014.

La Fàbrica del Sol: una bona opció pel lleure

No hi ha temps per avorrir-se! Vine a la Fàbrica del Sol i gaudeix del programa d'activitats. Et refresquem les activitats que tens al teu abast les properes setmanes.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

Concurs Internacional de Roses: del 9 a l'11 de maig

Del 9 a l'11 de maig l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans, organitza la 14a edició del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, al Roserar de Cervantes.

Comença la temporada de platges!

A partir del 12 d'abril s'activen els serveis per l'inici de la temporada mitja, es reforça el dispositiu de neteja amb brigades de matí, tarda i nit, es quintuplica el nombre de papereres i es posa en marxa el dispositiu de neteja de la superficie de l'aigua amb dues embarcacions municipals.

Consulteu la nova publicació de l'Aula d'Ecologia!

Aquest últim volum recull les ponències que es van realitzar als mesos de febrer i març de 2013 en el marc de l'activitat Aula d'Ecologia, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Nova edició del 'Renova la teva roba'

Del 6 al 30 de maig, porta la teva roba al punt d'intercanvi que millor et vagi. Ajudaràs a fer de Barcelona una ciutat més activa i responsable, no t'ho perdis!

Barcelona posa en marxa el Pla de Flors

El pla, que pretén aportar color a l'espai públic de la ciutat a través de grups de flor de floració sostinguda en parterres, jardineres i escocells, inicia una prova pilot a Ciutat Vella per col·laborar amb comerciants i veïns en l'enjardinament d'espais.

Barcelona participa al congrés sobre estratègies locals de sostenibilitat i smart cities

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, presenta dimarts 8 d'abril les accions i estratègies de Barcelona en clau de sostenibilitat en el Congrés-Fira ICLEI Global Town Hall @ Metropolitan Solutions, que se celebra a la ciutat alemanya de Hannover.

Notícies de Medi Ambient

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari