MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

"Música als Parcs 2014" omple de concerts els espais verds de la ciutat els capvespres d'estiu

Fins al 28 d'agost podeu gaudir de concerts gratuïts a l'aire lliure en el marc del 19è edició del cicle "Música als Parcs 2014". Clàssica, jazz i bandes en jardins i parcs de la ciutat. Consulta el programa.

La Font Màgica brolla de dimarts a diumenge

L'equipament municipal amplia el seu calendari i es posa en funcionament, en horari diurn, de dimarts a diumenge, i també continua oferint el seu espectacle d'aigua, llum i color de dijous a diumenge entre les 21 i les 23.30 hores, fins al 30 d'octubre. No us ho perdeu!

El punt verd col·laborador Tabuenca, obert per la festa major de Gràcia

El punt verd està ubicat al carrer de Guilleries 24, al districte de Gràcia, i obrirà els dies festius 15, 16 i 17 d'agost.

Horari d'estiu de la Fàbrica del Sol

De l'1 al 29 d'agost l'horari d'atenció al públic de la Fàbrica del Sol serà de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, amb servei d'informació i consultes, atenció al públic, visites guiades i lliures, préstec de recursos.

Avís de tancament temporal del Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella

Del 4 al 8 d'agost l'Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella romandrà tancat al públic durant les obres de millora que s'hi duran a terme per a la creació d'un espai d'ombra a l'exterior de l'equipament.

En marxa la nova temporada 2014 del Centre de la Platja

L'equipament d'educació ambiental ofereix un ampli programa d'activitats per a grups i públic en general entorn al litoral de la ciutat. Consulta l'oferta i gaudeix del litoral barceloní.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

Tots hi posen el seu granet de sorra

Serveis de neteja, tècnics de platges, Guàrdia Urbana i Creu Roja garanteixen, gràcies a un treball coordinat, la millor qualitat possible de les platges de Barcelona.

La Festa Major de Gràcia, més segura, accessible i amb noves mesures de prevenció

Les festes de Gràcia d'enguany incorporen itineraris recomanats i pla d'accés de sentit obligatori en moments de màxim aforament.

El Pla Silenci es consolida per respectar la convivència

Durant aquesta campanya d'estiu, 16 promotors ambientals vetllaran per minimitzar el soroll de l'oci nocturn.

Vídeo "Pla silenci 2014"

El Plenari del Consell Municipal reconeix persones i entitats amb les Medalles d'Honor de Barcelona 2014

Entre els guardonats destaquen entitats educatives vinculades a la xarxa agenda21escolar i organitzacions que treballen per a la millora de l'espai públic i les infraestructures a la ciutat.

Conviure amb la natura, també a la ciutat

El pla del verd i la biodiversitat de Barcelona 2020 es marca com a objectius crear corredors verds que apropin la natura dels grans parcs al centre de la ciutat.

Conviure amb la natura

Bandera blava per a les platges de Barcelona

Per segon any consecutiu, les vuit platges de Barcelona obtenen la bandera blava que certifica una sorra i aigua neta, accés fàcil , bona senyalització i campanyes d'educació ambiental.

Vídeo 'Banderes blaves a les platges'

Notícies de Medi Ambient

Vídeos

Totes les platges de Barcelona obtenen la bandera blava de qualitat ambiental

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari