MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

"Activa't als parcs" als espais verds de la ciutat

Activa't és un espai d'exercici físic i de salut a l'aire lliure que es fa a una quinzena de parcs i espais verds de la ciutat.

El 30/10 vine a La Fàbrica del Sol; "Ensenya el cor, fes balanç social"

La Fàbrica del Sol organitza un taller per a persones i entitats on donaran eines per a introduir la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental i social, la qualitat laboral i professional a l'hora de fer economia.

AVÍS de tancament del Laberint vegetal del Parc del Laberint d'Horta

Del 4 al 30 de novembre el Laberint vegetal del Parc del Laberint d'Horta romandrà tancat per tasques de manteniment anuals. La resta del parc manté el seu horari d'obertura al públic.

AVÍS de tancament provisional del Punt Verd de Zona de Les Corts-Pedralbes

A partir del 3 de novembre, el punt verd de Les Corts-Pedralbes romandrà tancat per les obres d'impermeabilització

Participa al RecuperArt!

La Fàbrica del Sol organitza dijous 23 i dimarts 28 d'octubre un taller de creació de quadres amb material reutilitzat. Apunta-t'hi!

A la tardor, la Font Màgica incorpora noves coreografies de jazz

A partir del diumenge 12 d'octubre i fins al dijous 27 de novembre la Font Màgica de Montjuic incorpora peces de jazz coincidint amb la celebració del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

II Congrés Nacional d'Enginyeria Municipal

Els dies 27 i 28 d'octubre se celebra la segona edició del congrés, que vol donar a conèixer una sèrie de dades que facilitin no només la informació, sinó un contingut real sobre l'Enginyeria Municipal i la labor dels Tècnics Municipals davant les necessitats dels ciutadans.

Diverses instal·lacions i habitatges municipals obren portes al públic durant el 48h Open House

Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona participa enguany a la nova edició "48h Open House Barcelona" que té lloc del proper cap de setmana els dies 25 i 26 d'octubre, i que permet al públic en general visitar les instal·lacions incloses al programa, ja sigui lliurement o acompanyat d'una visita guiada .

Nova campanya de control d'emissió de fums dels vehicles dièsel

Del 27 al 31 d'octubre té lloc una nova campanya on els conductors poden revisar el volum d'emissions de fums dels seus vehicles dièsel. La unitat de control s'ubica al carrer de la Marina 54, al Districte de Sant Martí.

Renova la teva Roba i Renova Joguines, a la III Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Del 24 al 26 d'octubre té lloc al complex fabril Fabra i Coats de Barcelona la 3a edició que reuneix la gran diversitat d'experiències i pràctiques de l'economia social i solidària del territori català. Renova la teva roba i Renova Joguines hi participen amb estand propi. Vine a visitar-nos!

La Font Màgica inicia obres per millorar la seva eficiència energètica

L'Ajuntament ha iniciat les obres de millora de La Font Màgica i l'Eix Maria Cristina durant aquest mes d'octubre.

Nova edició del "Renova la teva roba"

Nova edició del "Renova la teva roba"

Del 10 al 30 de novembre té lloc una nova edició del Renova la teva roba!, la xarxa de punts d'intercanvi de roba de Barcelona, coincidint amb la 6a Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. 25 punts d'intercanvi a la ciutat t'esperen. Participa-hi!

Notícies de Medi Ambient

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari