MediAmbient
Nou web per a fomentar l'adopció d'animals

Adopta BCN

Des del dilluns 29 d'abril ja es pot consultar el nou web de l'Ajuntament Adopta bcn, un espai que vol facilitar l'adopció d'animals i promoure la tinença responsable d'animals. El nou web vol donar resposta a la sensibilització i preocupació creixent de la societat envers el benestar, els drets i la protecció dels animals de companyia.

Accediu al web

Medi Ambient i Serveis Urbans

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans té com a missió gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, per una qualitat de vida sostenible de la ciutadania.

Està organitzada segons àmbits ambientals (Cicle de l'Aigua, Energia i Qualitat Ambiental, Espais Verds, i Neteja i Gestió de Residus) i serveis (Educació Ambiental, Inversions i Espai Vial, Gestió del Coneixement, Gestió de recursos). La transversalitat en la seva prestació de serveis garanteix polítiques municipals globals per avançar cap a una ciutat més sostenible.

Agenda de Medi Ambient

Noves coreografies d'estiu a la Font Màgica

Aquest estiu, la Font Màgica estrena noves coreografies amb els èxits més actuals, no us ho perdeu!

Horari d'estiu de la Fàbrica del Sol

De l'1 al 29 d'agost l'horari d'atenció al públic de la Fàbrica del Sol serà de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, amb servei d'informació i consultes, atenció al públic, visites guiades i lliures, préstec de recursos.

Preservació de l'arbrat a la Diagonal

El cap de setmana del 16 i 17 d'agost està previst fer tractament fitosanitari a l'arbrat de l'avinguda Diagonal en el tram comprès entre Francesc Macià i passeig de Gràcia, així com treballs d'esporga dels arbres costat muntanya entre la Via Augusta i el passeig de Gràcia.

"Música als Parcs 2014" omple de concerts els espais verds de la ciutat els capvespres d'estiu

Fins al 28 d'agost podeu gaudir de concerts gratuïts a l'aire lliure en el marc del 19è edició del cicle "Música als Parcs 2014". Clàssica, jazz i bandes en jardins i parcs de la ciutat. Consulta el programa.

La Font Màgica brolla de dimarts a diumenge

L'equipament municipal amplia el seu calendari i es posa en funcionament, en horari diurn, de dimarts a diumenge, i també continua oferint el seu espectacle d'aigua, llum i color de dijous a diumenge entre les 21 i les 23.30 hores, fins al 30 d'octubre. No us ho perdeu!

El punt verd col·laborador Tabuenca, obert per la festa major de Gràcia

El punt verd està ubicat al carrer de Guilleries 24, al districte de Gràcia, i obrirà els dies festius 15, 16 i 17 d'agost.

Agenda de Medi Ambient

Notícies de Medi Ambient

En marxa el servei gratuït de préstec de mobiliari urbà mòbil a Glòries

L'objectiu és garantir l'ocupació cívica de la plaça a mesura que avancen les obres i garantir l'ús ciutadà d'aquest espai. El servei està disponible entre els 9h i les 22h.

Dos milions d'usuaris gaudeixen de l'excel·lent qualitat de l'aigua de les platges

Només el mal temps és el responsable de les banderes grogues i vermelles que s'han vist aquest estiu.

Vídeo 'Balanç platges'

Dipòsit d'aigües com a mesura contra incendis

Amb una capacitat de cent metres cúbics és un element de suport en l'extinció del foc.

La Festa Major de Gràcia, més segura, accessible i amb noves mesures de prevenció

Les festes de Gràcia d'enguany incorporen itineraris recomanats i pla d'accés de sentit obligatori en moments de màxim aforament.

Pintada participativa al Punt Verd de la plaça Folch i Torres

Els veïns de la plaça Folch i Torres han realitzat una acció conjunta amb l'objectiu de generar un espai de convivència intergeneracional, intergènere i intercultural.

Dins el mar, cap risc!

La Unitat de Platges de la Guàrdia Urbana es prepara de manera continuada per a dur a terme rescats marítims i remolcs en alta mar.

Vídeo 'Curs de salvament marítim'

Notícies de Medi Ambient

Vídeos

Dos milions d'usuaris gaudeixen de l'excel·lent qualitat de l'aigua de les platges

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari