Joves
Espais joves i Casals de joves

Els Espais joves i els Casals de joves són equipaments juvenils de promoció social que, mitjançant un espai relacional i una dinamització sociocultural, promouen la plena ciutadania dels i les joves, i esdevenen un altaveu de les seves iniciatives i opinions.


Espais joves

  • Ofereixen nombrosos serveis específics per a la gent jove: un espai de trobada (alguns amb servei de bar), sales polivalents per a tallers i activitats, sales de reunions per a entitats, aula multimèdia i sales de concerts i actuacions.
  • Desenvolupen un programa estable d'activitats (concerts, tallers, actuacions, exposicions...) que es duen a terme a partir de la participació dels i les joves.
  • La majoria incorporen un Punt d'Informació Juvenil i ofereixen serveis de suport a la creació jove (espais d'assaig d'arts escèniques, bucs d'assaig musical, sala de concerts i actuacions.. ) i serveis de suport i promoció de l'associacionisme (cessió i lloguer d'espais i materials, suport a iniciatives juvenils, allotjament per a entitats...).
  • Actualment, a Barcelona hi ha Espais joves a cinc districtes:

Casals de joves

Altres equipaments per a nois i noies

  • Espais 12 a 16 anys: petits equipaments que compten amb una variada programació d'activitats i tallers adreçada específicament a adolescents:

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari