Joves
Agenda

Mossegades, lladrucs i Run Dogs!

Música celta-zíngaro-ska. Aquesta és la proposta que Run Dogs portaran al Palau Alòs el 31 d'octubre. Però aquesta no és l'unica activitat que trobaràs en aquest Casal de Joves!

In-Edit Festival

Del 23 d'octubre al 2 de novembre, torna el festival internacional de documental musical amb xerrades, xous en viu, música d'avantguarda, master classes i tecnologia...

Escena Poblenou

El Festival Escena Poblenou torna amb una programació molt variada que inclou obres de dansa, circ, teatre, música, titelles i altres disciplines inclassificables.

Monsters of Caspa

Vampirs, mòmies, morts vivents, monstres i fantasmes us faran sentir el cangueli el dissabte 25 d'octubre a La Bàscula.

Say it loud

La Farinera del Clot acull per setè any consecutiu aquest Cicle de Música Negra. Serà dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 d'octubre.

48h Open House Barcelona

El 25 i 26 d'octubre, la 5a edició del festival d'arquitectura permet visitar habitatges i construccions històriques de la ciutat i poblacions de l'entorn.

WeArt Festival

De l'11 al 30 d'octubre l'espai Transforma BCN serà la seu d'una nova edició d'aquest acte que pretén promocionar el talent emergent de la ciutat.

Aperitius musicals matinals

Cada dissabte, a les 12.30 h, gaudeix d'un concert de música jazz i blues tot fent l'aperitiu a la plaça de la Sedeta.

Connexions

Una vintena de concerts a l'Apolo, l'Almo2bar i el JazzSí Club amb actuacions de Guillamino, Joan Solana, El Petit de Cal Eril, David Mengual, Free Spirits Big Band, The Control Z's.

Mostra de Teatre de Barcelona, aparador de joves talents

11 companyies, d'un total de 80 presentades, participen en la Mostra que es farà del 6 al 29 d'octubre al Teatre del Raval.

Altres agendes

Notícies

Professionals et mostren diferents sectors on treballar

Olokuti i Coshop et parlen sobre el comerç sostenible, el Museu de la Xocolata sobre el món de la pastisseria, l'Acellec sobre la feina al lleure i l'Associació Catalana d'Esquí i Activitats de Muntanya sobre les opcions laborals que genera el seu sector.

De BCN al món!

Tens tot un món d'oportunitats al teu abast! Descobreix com treballar, estudiar o fer voluntariat als EUA, Alemanya, Noruega, França, Regne Unit, Japó, Austràlia, Brasil, Quebec, Països Baixos, Mèxic...

Pla B: Tèxtil i Moda

Mamá quiero ser blogger, Susi Sweet Dress, Oh!Villo... participen en la 2a edició d'aquest cicle per a joves que volen emprendre en el sector tèxtil i de la moda.

"Creative", concurs d'edició digital amb Photoshop

Si ets photoshoper i creatiu, participa i guanya una subscripció anual a la Creative Cloud d'Adobe, un Intuos Pent&Touch, una tauleta Wacom Intuos Pen...

La comunicació a les entitats juvenils

L'enviament de correus massius i l'ús de les xarxes socials centrarà el nou cicle que ofereix el CRAJ a les associacions juvenils.

Els Punts JIP tornen a l'institut

70 Centres d'Educació Secundària de Barcelona compten aquest curs amb un Punt JIP, un servei d'informació per a nois i noies que fomenta la participació i l'associacionisme juvenil.

PORTA'ns l'ART

Vols deixar de cantar només a la dutxa? Fas teatre però no saps on celebrar l'estrena? T'agradaria exposar les teves obres? Tens un grup de ball i vols mostrar les teves habilitats a l'escenari? Apunta't a la Mostra d'Art Jove del barri de Porta!

"Treballar a l'hivern": informació i recursos per trobar feina

Barnaporters, la Federació Catalana de Comerciants de Mobles, Evident Events, el Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya i Muy Mucho col·laboren en les properes sessions de la campanya. Te les perdràs?

Treballar a Europa a l'hivern

Darreres inscripcions a tallers sobre com trobar feina a altres països europeus, a nivell general, i a Alemanya o en estacions d'esquí, en particular.

Altres notícies

 • Web de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

 • Borsa jove d'habitatge per compartir

 • Imatge enllaç al web de Barcelona treball

  Barcelona Treball

 • Imatge enllaç al web de Barcelona activa

  Activitat emprenedora

 • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

 • Imatge enllaç al web de CJB-Consell de la Joventut de Barcelona

  Consell de la Joventut de Barcelona

 • Fundació BCN Formació Professional

 • Registre de sol·licitants d'HPO

 • Imatge enllaç al web de Barcelona Cultura

  Barcelona Cultura

 • Centres Cívics de Barcelona

 • Oficina de la Bicicleta

 • Nit Bus

 • Temps educatiu compartit

  Temps educatiu compartit

 • Imatge enllaç al web del Consell Comarcal

  Consell Comarcal del Barcelonès

 • Imatge enllaç al web de Jove.Cat

  Jove.cat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari