Joves
Agenda

Monsters of Caspa

Vampirs, mòmies, morts vivents, monstres i fantasmes us faran sentir el cangueli el dissabte 25 d'octubre a La Bàscula.

48h Open House Barcelona

El 25 i 26 d'octubre, la 5a edició del festival d'arquitectura permet visitar habitatges i construccions històriques de la ciutat i poblacions de l'entorn.

Say it loud

La Farinera del Clot acull per setè any consecutiu aquest Cicle de Música Negra. Serà dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 d'octubre.

In-Edit Festival

Del 23 d'octubre al 2 de novembre, torna el festival internacional de documental musical amb xerrades, xous en viu, música d'avantguarda, master classes i tecnologia...

Escena Poblenou

El Festival Escena Poblenou torna amb una programació molt variada que inclou obres de dansa, circ, teatre, música, titelles i altres disciplines inclassificables.

Saló del Manga

El Saló del Manga se celebrarà a la Fira de Barcelona del 30 d'octubre al 2 de novembre.

WeArt Festival

De l'11 al 30 d'octubre l'espai Transforma BCN serà la seu d'una nova edició d'aquest acte que pretén promocionar el talent emergent de la ciutat.

Els zombies prenen Nou Barris!

El 31 d'octubre, no corris i suma't als zombies de la Tarda Jove, una cita organitzada per les entitats que treballen amb joves al districte de Nou Barris.

Mossegades, lladrucs i Run Dogs!

Música celta-zíngaro-ska. Aquesta és la proposta que Run Dogs portaran al Palau Alòs el 31 d'octubre. Però aquesta no és l'unica activitat que trobaràs en aquest Casal de Joves!

Túnel del Terror

Viu una castanyada de terror al Garcilaso! El 31 d'octubre, l'Espai Jove es transformarà en un centre de malalties desconegudes des d'on s'ha escampat una epidèmia viral. T'atreviràs a creuar-lo?

Altres agendes

Notícies

Estades als Estats Units

El 5 de novembre, el Consolat dels EUA i Education USA inauguren la campanya De BCN al món! Inscriu-te a l'acte i descobreix quines opcions tens per estudiar o treballar al país nord-americà.

Professionals et mostren diferents sectors on treballar

Olokuti i Coshop et parlen sobre el comerç sostenible, el Museu de la Xocolata sobre el món de la pastisseria, l'Acellec sobre la feina al lleure i l'Associació Catalana d'Esquí i Activitats de Muntanya sobre les opcions laborals que genera el seu sector.

De BCN al món!

Tens tot un món d'oportunitats al teu abast! Descobreix com treballar, estudiar o fer voluntariat als EUA, Alemanya, Noruega, França, Regne Unit, Japó, Austràlia, Brasil, Quebec, Països Baixos, Mèxic...

Pla B: Tèxtil i Moda

Mamá quiero ser blogger, Susi Sweet Dress, Oh!Villo... participen en la 2a edició d'aquest cicle per a joves que volen emprendre en el sector tèxtil i de la moda.

"Creative", concurs d'edició digital amb Photoshop

Si ets photoshoper i creatiu, participa i guanya una subscripció anual a la Creative Cloud d'Adobe, un Intuos Pent&Touch, una tauleta Wacom Intuos Pen...

La comunicació a les entitats juvenils

L'enviament de correus massius i l'ús de les xarxes socials centrarà el nou cicle que ofereix el CRAJ a les associacions juvenils.

Els Punts JIP tornen a l'institut

70 Centres d'Educació Secundària de Barcelona compten aquest curs amb un Punt JIP, un servei d'informació per a nois i noies que fomenta la participació i l'associacionisme juvenil.

PORTA'ns l'ART

Vols deixar de cantar només a la dutxa? Fas teatre però no saps on celebrar l'estrena? T'agradaria exposar les teves obres? Tens un grup de ball i vols mostrar les teves habilitats a l'escenari? Apunta't a la Mostra d'Art Jove del barri de Porta!

Altres notícies

 • Web de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

 • Borsa jove d'habitatge per compartir

 • Imatge enllaç al web de Barcelona treball

  Barcelona Treball

 • Imatge enllaç al web de Barcelona activa

  Activitat emprenedora

 • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

 • Imatge enllaç al web de CJB-Consell de la Joventut de Barcelona

  Consell de la Joventut de Barcelona

 • Fundació BCN Formació Professional

 • Registre de sol·licitants d'HPO

 • Imatge enllaç al web de Barcelona Cultura

  Barcelona Cultura

 • Centres Cívics de Barcelona

 • Oficina de la Bicicleta

 • Nit Bus

 • Temps educatiu compartit

  Temps educatiu compartit

 • Imatge enllaç al web del Consell Comarcal

  Consell Comarcal del Barcelonès

 • Imatge enllaç al web de Jove.Cat

  Jove.cat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari