Joves
Recursos i serveis per a joves

Agenda

19è Circ d'Hivern a l'Ateneu Popular de Nou Barris

El Circ d'Hivern torna més acrobàtic que mai amb l'espectacle FIRA, farcit de circ i de meravelles nascudes del quotidià i transformades en instants de glòria, d'energia i d'explosió de poesia.

Desembre solidari al Casal de Joves del Coll

El Casal acull l'exposició Una mirada a la crisi més propera, una visió profunda de la crisi i dels voluntaris que posen el seu petit gra de sorra per millorar-la.

Un instant

Joves de Ciutat Meridiana presenten el curt Un instant, una reflexió entorn l'embaràs adolescent. L'obra s'ha realitzat en el marc del projecte d'edu-comunicació Ciutat Esperança.

El Dia més Curt

Aquesta festa del curtmetratge celebra la seva 2a edició amb més projeccions i més dies d'exhibició, els dies 19, 20 i 21 de desembre.

Pam a Pam, ruta de consum responsable i economia solidària

On puc trobar roba feta sense explotació laboral? On compro menjar ecològic i de comerç just? Dissabte 20 de desembre obtindràs resposta!

Deixa'm en pau

És gairebé impossible viure sense conflictes. Aprèn a gestionar-los de forma constructiva, per tal que resultin una font d'aprenentatge, transformació i consciència.

Drap-Art

El festival mostra més de 100 obres realitzades amb elements reciclats i programa documentals, conferències i espectacles relacionats amb aquesta tècnica.

Confessions d'un banquer

La pel·lícula, que s'ofereix entre el 4 i el 29 de desembre en diversos espais de la ciutat, tracta la crisi econòmica des del punt de vista de Rainer Voss, antic alt càrrec financer alemany.

Altres agendes

Notícies

Necessites parlar amb algú?

Estàs desbordat per problemes amb els estudis o la família? Fet un embolic o desanimat? Et preocupa el sexe, l'amor, la parella…? Vols conèixer-te millor? Treballar les teves habilitats en les relacions? Aquí t'escoltem!

No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

El proper trimestre, els equipaments juvenils t'ofereixen, en col·laboració amb Barcelona Activa, una cinquantena d'activitats per ajudar-te en la teva recerca de feina.

L'ATM rebaixa el preu de la T-10 i congela el de la resta de títols

El títol de deu viatges costarà 9,95 €, amb una rebaixa del 3,4% que també s'aplicarà als títols bonificats T-Trimestre per a persones en atur i a la T-70/90 per a famílies nombroses i monoparentals.

Un món d'oportunitats amb #deBCNalMón

770 joves han participat al De BCN al món! Estàs preparant una estada fora i no vas poder assistir-hi? Cap problema! Mira els vídeos de la campanya i reserva una assessoria personalitzada per a més informació.

Viu l'audiovisual amb Barcelona!

S'obre la convocatòria per participar en el Barcelona VisualSound 2015, el festival audiovisual de creació jove de la ciutat.

#BarnaJove, els premis del moviment associatiu juvenil de Barcelona

El 12 de desembre, es lliuren els BarnaJove als projectes associatius més destacats i al mitjà de comunicació més compromès amb els joves barcelonins. Durant l'acte, s'aprofitarà per celebrar els 20 anys del CRAJ.

"Amplifica't", promociona el teu grup!

Formes part d'una banda de música? A partir del 9 de desembre, podeu presentar-vos a aquest concurs que permet als joves ser protagonistes de concerts al districte de Sant Martí.

Altres notícies

 • Web de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

 • Borsa jove d'habitatge per compartir

 • Imatge enllaç al web de Barcelona treball

  Barcelona Treball

 • Imatge enllaç al web de Barcelona activa

  Activitat emprenedora

 • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

 • Imatge enllaç al web de CJB-Consell de la Joventut de Barcelona

  Consell de la Joventut de Barcelona

 • Fundació BCN Formació Professional

 • Registre de sol·licitants d'HPO

 • Imatge enllaç al web de Barcelona Cultura

  Barcelona Cultura

 • Centres Cívics de Barcelona

 • Oficina de la Bicicleta

 • Nit Bus

 • Temps educatiu compartit

  Temps educatiu compartit

 • Imatge enllaç al web del Consell Comarcal

  Consell Comarcal del Barcelonès

 • Imatge enllaç al web de Jove.Cat

  Jove.cat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari