Joves
Agenda

Hop Evolucions

Si les noves cultures urbanes són el teu món o si les vols conéixer millor, no et perdis el programa d'exhibicions, xerrades, tallers, batalles... que s'organitzen al Mercat de les Flors del 20 al 26 d'abril.

D'A

Del 24 d'abril al 3 de maig, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona projectarà més de 70 pel·lícules i oferirà tallers i conferències!

Punys fora, Kame Hame, Goma Gomaaaa!

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra et convida a aquesta mostra sobre el fenomen manga. L'exposició s'acompanyarà de les jornades Gokuraku, el paradís de l'otaku, els dies 16 i 17 de maig.

Barcelona VisualSound 2015

Ja pots consultar el programa del festival d'enguany: tallers, projeccions, exposicions, cinefòrums, conferències… I tot de franc!

La música, el cor de l'Espai Jove La Bàscula

La Bàscula batega amb el rap antiracista de Pau Llonch (MC d'At versaris), fins a perdre el control amb el metal de Lujuria, Metrakillator i Mean Machine, i l'urban post folk de Sick Moon Freud.

AlQuadrat + Rumbalbar

El 25 d'abril, Handing Smiles et convida a un doble concert solidari a favor del projecte Akiba Guinea. Aquest dissabte, a rumbejar!

Mosaic jove: Jornada intercultural pel canvi

Dissabte 25 d'abril, el Casal de barri Pou de la Figuera acull aquesta jornada de participació i intercanvi per donar visibilitat als joves com a part imprescindible en la construcció de la ciutat, des de la diversitat i la col·laboració.

Fira per la Terra

Aquest cap de setmana, el parc de la Ciutadella i el passeig de Lluís Companys s'omplen d'entitats que potencien la producció local i afavoreixen l'intercanvi directe de productes i serveis respectuosos amb els sistemes naturals.

Deslimita'm

Una experiència de teatre social fet per nois i noies de 12 a 20 anys que parlen clarament dels desitjos i necessitats dels joves d'avui.

Els grups seleccionats del Brot, en concert!

S'han fet públics els grups que, a partir del 24 d'abril, participaran en la 5a edició del Brot, i les 6 bandes que competiran en el festival dins la categoria especial Embrió.

Altres agendes

Notícies

Processos de selecció per treballar a l'estiu

Informa't sobre el procés de selecció que fa Decathlon i McDonald's a L'Hospitalet, la contractació de personal al Parc d'atraccions El Tibidabo i al Festival Sónar, i l'accés a ofertes com a animador turístic per a Acctiv o com a socorrista per a la Creu Roja.

Feines d'estiu a l'estranger

Feines d'estiu a l'estranger

Vols aprofitar l'estiu per treballar fora? Primer, has de saber on es mouen les ofertes de feina a l'estranger i com superar entrevistes laborals en altres idiomes, com l'anglès o l'alemany. El Treballar a l'estiu t'ajuda a preparar-te.

De l'esport d'aventura a l'atenció a turistes

En el marc del Treballar a l'estiu, pots descobrir les oportunitats laborals que t'ofereix el turisme actiu al Pallars Sobirà, o aprendre nocions bàsiques d'anglès i rus per treballar de cara a turistes.

El Primavera Sound aproparà la música en viu als barris de Barcelona

El Carmel, la Vila de Gràcia, el Poble Sec i El Clot acolliran un nou cicle de concerts gratuïts, el Primavera als Barris, que portarà a diferents centres cívics i espais juvenils 12 actuacions en directe amb Rombo, Jugando con Kurt, Redthread, Las Ruinas, Annalogik, Patty Lodeiro...

Nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents

S'obrirà al maig a La Sedeta amb la voluntat de convertir-se en un espai de referència tant per a joves que es trobin en aquesta fase de la vida com per als seus pares, mares i tutors.

La Sedeta serà la seu del nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents

Ja pots consultar la Guia de l'FP 2015/16

La guia, amb les novetats i tota l'oferta formativa d'FP, està disponible en la seva versió web, per a mòbil i per a tauleta.

Venda de documents de les biblioteques

Hi ha llibres que ja han fet el seu servei a les Biblioteques de Barcelona, però potser a vosaltres encara us poden ser d'utilitat. Si voleu poden ser vostres pagant entre 2 i 5 euros.

La contractació en sectors que amplien personal a l'estiu

Treballar a l'estiu a la Barceloneta, a parcs d'atraccions, a comerços o en concerts... Professionals i empresaris t'expliquen el tipus de personal que estan buscant en aquests sectors i com el seleccionen.

Altres notícies

Videos

Recicla cultura: llibres per millorar vides

Agenda de cap de setmana

 • Web de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

 • Borsa jove d'habitatge per compartir

 • Imatge enllaç al web de Barcelona treball

  Barcelona Treball

 • Imatge enllaç al web de Barcelona activa

  Activitat emprenedora

 • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

 • Imatge enllaç al web de CJB-Consell de la Joventut de Barcelona

  Consell de la Joventut de Barcelona

 • Fundació BCN Formació Professional

 • Registre de sol·licitants d'HPO

 • Imatge enllaç al web de Barcelona Cultura

  Barcelona Cultura

 • Centres Cívics de Barcelona

 • Oficina de la Bicicleta

 • Nit Bus

 • Temps educatiu compartit

  Temps educatiu compartit

 • Imatge enllaç al web del Consell Comarcal

  Consell Comarcal del Barcelonès

 • Imatge enllaç al web de Jove.Cat

  Jove.cat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari