IMD > 

Presentació

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) és un organisme de l'Ajuntament de Barcelona que, des de fa més de trenta anys, treballa perquè les persones amb diversitat funcional puguin desenvolupar-se de la manera més autònoma possible a tots els àmbits de la vida ciutadana, en plena igualtat d'oportunitats i amb respecte per les diferents necessitats personals.

Per aconseguir-ho, l'IMPD impulsa polítiques i actuacions amb la participació de les persones amb diversitat funcional i de les entitats i associacions de la ciutat que treballen en els àmbits de la discapacitat física, auditiva, visual, intel·lectual i per trastorn mental.

Pel que fa als serveis municipals, des de l'IMPD es treballa de manera conjunta amb els diferents departaments municipals, tant a les àrees com als districtes, per tal d'assegurar que a totes les actuacions municipals es tinguin en compte l'accessibilitat i la inclusió de les persones amb diversitat funcional. També es gestionen de manera directa determinats equipaments i serveis com els Equips Interdisciplinaris per a la Petita Infància o l'Equip d'Assessorament Laboral, entre d'altres.

En aquest web trobareu informació sobre qui som i què fem a la ciutat de Barcelona.

Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

Ajuntament de Barcelona