Infancia
Espais Familiars

Els Espais Familiars són un servei orientat a les famílies amb infants menors de tres anys. Són espais de jocs i relació, on els infants poden explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies poden compartir la seva experiència d'educar i fer créixer els seus fills i filles.

- Els infants hi trobaran: un espai per a jugar, amb materials adients i on es fan propostes d'activitat amb intencionalitat educativa, per tal que els petits puguin descobrir, conèixer, divertir-se, aprendre a relacionar-se...

- I les famílies: tenen la possibilitat de veure els infants en acció, fora de l'àmbit familiar, i poden compartir vivències amb altres famílies i amb professionals, mitjançant trobades espontànies i d'altres d'organitzades.

Els 4 Espais Familiars de Barcelona aspiren a ser un centre de referència dins del barri per a les famílies amb criatures petites. Per això, mantenen una estreta relació amb altres serveis d'atenció primària: els serveis de la salut, els serveis socials, els centres educatius i altres organitzacions de la pròpia comunitat.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari