Infancia
"PARTICIPA!"

L'Ajuntament de Barcelona impulsa diferents mecanismes per expressar les seves opinions i participar en la vida pública. Els principals són:

- Audiència Pública als nois i noies de Barcelona: Pensada per alumnes a partir de 6è de primària. Els participants prenen part en debats previs i treballen al seu centre educatiu al voltant d'un tema en concret. El procés permet als alumnes conèixer els seus drets i deures, i culmina amb una audiència presidida per l'alcalde de Barcelona, on es presenten les propostes recollides.

- Consells Escolars: El Consell Escolar Municipal de Barcelona (CEMB) és l'organ de participació ciutadana en l'àmbit de l'educació, i representa la comunitat educativa de la ciutat. Cada districte disposa del seu propi Consell Escolar, que treballa de manera coordinada amb el CEMB.

- El pregó de la Laia: activitat educativa adreçada a l'alumnat de 3r, 4t i 5è de primària. Els participants treballen conjuntament en la redacció del pregó que serveix d'inauguració de les festes de Santa Eulàlia, al mes de febrer.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari