Infancia
Música per a nadons i per als més petitons

Publicat el 08/01/2014

Aquest programa, impulsat des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, s'adreça a les famílies amb infants que tenen 3 i 4 anys d'edat.

Des del dijous 9 i fins divendres 17 de gener tindrà lloc el procés de preinscripció per a les famílies amb infants de 3 i 4 anys d'edat interessades en participar en els tallers d'hivern del programa municipal "Música per a nadons i per als més petitons".


Aquests tallers es desenvoluparan a les escoles municipals de música de Barcelona Eixample i Nou Barris.


Les famílies interessades podran formalitzar la preinscripció a través de pàgina web de cada escola a partir del dia 9 i fins al 17 de gener. Un cop finalitzat el termini de preinscripció, podran conèixer a través de la web de l'escola si han estat admesos (no s'avisarà individualment a les famílies).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari