Infancia
Activitats d'estiu per a famílies

Publicat el 17/04/2014

L'Any de la Família es suma a la campanya de vacances organitzant activitats que tenen com a objectiu afavorir els espais de lleure compartit per a les famílies. Amb aquesta proposta es vol promoure la inversió del temps dedicat als fills i filles, com a signe de salut i benestar dels infants i de tot el sistema familiar.

Amb aquesta proposta d'activitats, la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitat vol impulsar un projecte que contribueixi a generar espais de temps lliure compartit en família amb activitats que contribueixen donar-les-hi suport en la cursa contínua contra el temps a l'hora d'organitzar i compartir moments i espais.

"La família: recursos i responsabilitats en un món canviant" és el lema que impulsa la commemoració de l'Any Internacional de la Família que l'Ajuntament celebrarà amb un programa que emmarca aquest projecte d'activitats estivals obertes a tothom i que neix amb la voluntat d'estendre's a altres espais de la ciutat en futures convocatòries.

Visites guiades, recorreguts urbans, jocs d'orientació, tallers i un sopar de carmanyola amb cinema a la fresca, són algunes de les activitats que tindran lloc entre el 28 de juliol i el 4 de setembre, coincidint amb un període en el que l'activitat cultural i lúdica de la ciutat disminueix, però en el que les famílies disposen de més temps per gaudir junts dels seus moments de lleure.

Les inscripcions es podran fer a partir del 22 d'abril, de 9 a 14 i de 15 a 18h, a la fundació Pere Tarrés (Numància, 149) o al telèfon 933 668 606. Podeu consultar el programa detallat al document adjunt.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari