Infancia
Per Setmana Santa, Barcelona ofereix 16 'Patis escolars oberts al barri'

Publicat el 22/03/2013 a les 18:13 h. - Redacció bcn.cat -

Del 25 de març a l'1 d'abril s'ofereix un servei de monitoratge que s'encarrega d'obrir i tancar les instal'objectiu és posar a disposició de nens i nenes espais de lleure segurs.

Durant les vacances de Setmana Santa les famílies de Barcelona podran seguir gaudint dels "Patis escolars oberts al barri". En concret, durant tota la setmana, obriran un total de 16 patis (consulteu Obrir document PDF aquí la llista).

"Respon a la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona d'oferir als nois i noies i a les seves famílies la possibilitat de disposar de diferents opcions per gaudir del temps de lleure, a tots els districtes, en un entorn educatiu, segur i a prop de casa", ha explicat el regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy.

Per aquesta raó, aquests patis disposaran d'un servei de monitoratge per supervisar el correcte funcionament correcte de les instal·lacions.

En total, durant aquest mandat l'Ajuntament ha ofert 18 "Patis escolars oberts", i la xarxa està formada per 65 centres educatius de tota la ciutat que obren les instal·lacions fora del seu horari lectiu.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari