Infancia
Festa de clausura de curs del programa Temps per tu per a famílies amb infants amb discapacitat

Publicat el 14/05/2014

Després de 3 anys de funcionament el programa impulsat pel Programa de Temps i Qualitat de Vida i l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que ofereix temps a les famílies amb infants amb discapacitats, s'ha consolidat i té presencia a tots els districtes de la ciutat. Aquest any el projecte es suma a la commemoració de l'Any de la Família i tanca el curs amb dues festes obertes a tots els usuaris del servei i les seves famílies.

Amb l'extensió del projecte a tota la ciutat, durant el curs 2013-2014 han gaudit del programa 125 famílies amb infants discapacitats. El servei organitza activitats quinzenals dirigides als infants durant els caps de setmana, de manera que els pares o cuidadors poden gaudir d'una mica de temps personal. El gran èxit de demanda del servei ha fet que en alguns districtes com el de Nou Barris les activitats s'estiguin organitzant amb periodicitat setmanal.

El final de curs es celebrarà organitzant dues festes, els dies 24 i 31 de maig d'11 a 13 hores. Aquest any la celebració s'emmarca en la Commemoració de l'Any de la Família, i en aquest marc les festes s'obren a tota la ciutadania, fent un especial èmfasi en les famílies usuàries del servei i els seus veïns i amics.

Entre les 11 i les 11:30 es preveu l'arribada dels diferents grups i famílies del servei TEMPS PER TU, quan ja hi siguem tots, els assistents podran gaudir de l'espectacle Vapor de la companyia Contrapunt. L'espectacle que començarà a les 12h amb una rua, té una durada d'uns 45 minuts, hi actuaran uns personatges molt especials que a partir de la música i el teatre faran gaudir als espectadors d'un viatge a un món on tot és possible.... A les 13h es clausurarà la festa.

Cada festa aplegarà a famílies i infants de 5 districtes de la ciutat, estan obertes a tothom i es celebraran a dos espais que reuneixen totes les condicions d'accessibilitat.
24 de maig, d'11 a 13h
Parc de les Infantes, al costat de l'escola Duran i Bas al Districte de les Corts.
Convocatòria dirigida a les famílies de les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, l'Eixample i Sant Martí

31 de maig, d'11 a 14h
Plaça Major de Nou Barris
Convocatòria dirigida a les famílies de Nou Barris, Sants-Montjuïc, Gràcia, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Ciutat Vella.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari