Infancia
L'Escola Bressol de l'Hospital de la Vall d'Hebron assegura la seva continuïtat

Publicat el 10/05/2013 a les 17:47 h. - Redacció bcn.cat -

El Districte d'Horta-Guinardó ha actuat com a mediador i l'Institut Català de la Salut (ICS) ha cedit l'espai a l'associació creada recentment pels pares de l'escola.

Aquest divendres, la regidora d'Horta-Guinardó, Francina Vila, ha assistit a la signatura d'acord entre l'Institut Català de la Salut i l'Associació de l'Escola Bressol Hospital Vall d'Hebron (AEBHVH) per consolidar l'activitat de l'escola bressol al recinte de l'hospital.

Amb aquesta signatura l'Institut Català de la Salut es desvincula de l'activitat de la llar d'infants, però es compromet a reservar un espai de l'hospital per a aquest ús per facilitar que tingui continuïtat.

Per la seva banda, l'AEBHVH es compromet a utilitzar aquest espai exclusivament per a l'escola bressol. Aquesta activitat es desenvoluparà sense ànim de lucre, amb treballadors contractats directament per l'associació.

Acompanyament municipal als pares

Durant tot el procés, el Districte d'Horta-Guinardó ha exercit de mediador i ha fet acompanyament a l'Associació de l'Escola Bressol Hospital Vall d'Hebron, que es va constituir amb la finalitat que continués prestant aquest servei als fills del personal del centre hospitalari.

Francina Vila ha destacat que des del Districte "vam decidir intervenir i facilitar l'acord entre les parts. Es va fer una aposta per assegurar la continuïtat de l'activitat de l'escola bressol, ja que era un benefici molt important per a pares i mares que treballen al nostre districte".

La cessió i l'ús de l'espai per a l'escola bressol no tindran cap cost per a l'AEBHVH durant un període de 15 anys que, un cop vençut, serà prorrogable en terminis de tres anys.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari