Infancia
Barcelona acollirà el XIIIè Congrés de Ciutats Educadores l'any 2014

Publicat el 26/04/2012 a les 13:30 h.

La trobada se celebrarà del 13 al 16 de novembre de 2014 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona i es preveu que assisteixin unes 1.000 persones

La ciutat de Barcelona acollirà el XIIIè Congrés Internacional de Ciutats Educadores que tindrà lloc l'any 2014.
Així s'ha decidit en el Congrés que s'està celebrant a Changwon a Corea del Sud després que el regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, hagi presentat la candidatura de Barcelona a les ciutats membres de l'Assamblea Internacional de Ciutats Educadores (AICE).
Ardanuy va expressar la seva satisfacció per poder acollir el proper congrés i ha afirmat que "aquesta és una gran oportunitat per a la nostra ciutat, ja que aprofitarem aquest congrés per posar en valor la capacitat innovadora de Barcelona en l'àmbit de l'educació i treballarem per desenvolupar projectes vinculats a les polítiques socials d'inclusió per tal que esdevinguin una referència mundial".

Més informació sobre el Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari