Infancia
L'escola Cavall Bernat podrà ampliar el pati

Publicat el 21/10/2013 a les 13:35 h. - Redacció bcn.cat -

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb Citroën perquè cedeixi uns terrenys de 560 metres quadrats ubicats al costat del centre i que es destinaran a l'ampliació de la zona d'esbarjo.

L'Ajuntament de Barcelona ha arribat a un acord amb la companyia Citroën per la cessió d'uns terrenys d'aquesta companyia automobilística, situats a la rambla de Badal, al districte de Sants-Montjuïc. Aquest acord, que es formalitzarà en els propers dies, preveu la cessió provisional i per un termini de 3 anys de part del solar que aquesta companyia té a tocar de l'escola Cavall Bernat.

La superfície del terreny cedit és de 560m2, que es destinaran a l'ampliació del pati de l'escola, que està a tocar. Un cop formalitzada la cessió, que no té cap cost econòmic per a l'Ajuntament, el Consorci d'Educació realitzarà les obres de condicionament de l'espai necessàries per tal que aquests 560 metres quadrats de terreny puguin quedar integrats al pati actual. Al llarg d'aquest curs l'escola disposarà d'aquest nou espai.

Una zona més segura

La cessió d'aquest terreny, a banda de permetre l'ampliació del pati de l'escola també permetrà eliminar un racó que genera inseguretat entre els veïns i entre la comunitat escolar. El racó es crea en el pas inferior de les vies de tren, a la rambla de Badal, concretament en el tram que connecta amb el carrer d'Antoni de Capmany. Ha estat una reivindicació molt insistent tant del barri com de l'escola l'eliminació d'aquest racó perquè és un punt amb molt poca visibilitat, un fet que provoca una gran sensació d'inseguretat.

Aquest pas és molt utilitzat, a més, per la comunicat educativa perquè està al costat de l'escola Cavall Bernat. Amb la cessió del terreny, també es podrà dur a terme una modificació de la tanca perimetral de l'escola a la rambla de Badal, que eliminarà el revolt actual.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari