Infancia
El Twestival de este año recaudará fondos para la Casa dels Xuclis

Publicat el 16/10/2013 a les 17:04 h. - Redacció bcn.cat -

El festival musical se celebrará el 24 de octubre y, a través de las redes sociales, recaudará fondos para los niños y niñas con cáncer y sus familiares.

Twestival es una iniciativa que pretende activar acciones benéficas locales a través de la coordinación mundial que permite Twitter, para conseguir así un mayor alcance territorial. El objetivo es que cualquier ciudad del mundo pueda organizar su propio Twestival y destinar el total de su recaudación a una causa local concreta. Además, Barcelona es una de las ciudades abanderadas que históricamente han conseguido mayores éxitos solidarios.

Este año, la recaudación de fondos irá destinada íntegramente a la Casa dels Xuclis, una residencia para los familiares de niños y niñas con cáncer, impulsada por la Asociación de Niños con Cáncer (AFANOC).

El dinero que se recaude provendrá de cinco fuentes diferentes: de las empresas patrocinadoras, del precio de las entradas del concierto, de las donaciones en línea, del precio de los boletos para una rifa solidaria y de otra en línea.

Este año, el acontecimiento se celebrará el 24 de octubre a partir de las 20.00 h en Razzmatazz. Está confirmada la presencia de grupos como Empty Cage o Santa Rita.

Puedes obtener información actualizada sobre el Twestival a través de su perfil de Facebook o su cuenta de Twitter, con la etiqueta #TwestivalBCN.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari