Infancia
L'Ajuntament de Barcelona augmenta un 15,9% la convocatòria de subvencions per l'any 2014.

Publicat el 20/01/2014

Aquest any el període de presentació de sol·licituds és del dimarts 21 de gener al dijous 6 de febrer de 2014.

L'Ajuntament de Barcelona vol subvencionar activitats d'interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l'associacionisme que potencia serveis d'interès genera; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat; fomentar els valors del civisme i la convivència, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

La convocatòria preveu atorgar un total de 13.854.937 euros en subvencions per les entitats i associacions de la ciutat, un 15,9% més que el 2013, donat que la convocatòria general d'aquest any incorpora també un paquet de subvencions de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i nous àmbits de l'àrea social. La convocatòria general de subvencions també servirà per finançar iniciatives vinculades a la cultura, el comerç, l'esport, l'educació, la salut, el medi ambient, la immigració i el benestar animal, entre altres.

Es preveu resoldre les sol·licituds i fer el pagament a les entitats a partir de l'1 de juny. Amb aquest calendari s'ha intentat avançar tot el procediment per tal que les entitats i associacions puguin comptar amb les subvencions més ràpid. A principis d'abril la Comissió de Govern ja en farà l'aprovació provisional, i totes les subvencions que no rebin cap esmena es convertiran en definitives al cap de deu dies, fet que permetrà avançar-ne el seu pagament.

L'any passat la convocatòria general de subvencions va tenir un import d,11,9 milions d'euros, que van permetre atendre un total de 3.457 sol·licituds. El 75,3% de les subvencions van tenir un import inferior als 3.000 euros, fet que va permetre ajudar i col·laborar en centenars de projectes i iniciatives que al llarg de l'any es desenvolupen a la ciutat.

Disposareu de 15 dies hàbils (els dies hàbils són de dilluns a dissabte) per presentar la sol·licitut i els projectes. Aquest any el període de presentació de sol·licituds és del dimarts 21 de gener al dijous 6 de febrer de 2014.

Com he de presentar la meva sol·licitud?

En el moment de la sol·licitud, només cal presentar:

  • El formulari de sol·licitud (Document bàsic 1), emplenat i signat per ambdues pàgines pel president de l'entitat o persona autoritzada per sol·licitar la subvenció.
  • La descripció del projecte (Document bàsic 2) també signat.
    Aquests documents us els podeu baixar des d'aquí en format Word, en què podeu introduir les dades, o recollir-los físicament als punts de registre indicats a la convocatòria.

Les sol·licituds (formulari de sol·licitud i descripció del projecte) es podran presentar:

És important que introduïu el vostre telèfon mòbil i correu electrònic al formulari de sol·licitud per rebre informació sobre la publicació de les resolucions de la convocatòria.

Per qualsevol dubte durant la tramitació, us podeu adreçar a Torre Jussana, al telèfon 93 256 41 18 o a l'adreça de correu electrònic tjussana@bcn.cat, o consultar el calendari de sessions d'informació per a entitats.

El Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme ha organitzat dues sessions informatives sobre la campanya de Subvencions 2014 de l'Ajuntament de Barcelona. També alguns sectors i districtes organitzen diferents sessions informatives: Obrir document PDF Calendari

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari