Infancia
Les xocolatines dels famosos contra el càncer infantil

Publicat el 07/12/2012 a les 13:36 h. - Redacció bcn.cat -

A la I Festa de la Xocolata Solidària, que se celebra el 22 de desembre, podreu trobar les xocolatines contra el càncer infantil dissenyades per famosos de l'esport i la cultura. També es posaran a la venda a les pastisseries de la ciutat.

El Museu de la Xocolata de Barcelona organitza la I Festa de la Xocolata Solidària, que se celebrarà el matí del 22 de desembre a les seves instal·lacions i estarà oberta a tots els ciutadans que s'hi vulguin acostar.

Música, màgia i una xocolatada popular animaran una festa dedicada a la conscienciació entorn al càncer infantil.

Les protagonistes, però, seran les rajoles de xocolata dels famosos. Bojan, Manolo Garcia, Juste de Nin, Isidre Esteve, Asha Miró, Marc Coma, Philip Stanton i Pilarín Bayés han participat en aquesta iniciativa dibuixant els dissenys de les seves pròpies rajoles de xocolata, que s'han produït en una edició limitada i amb un pes de 25 grams per unitat.

Les rajoles també es podran trobar a moltes pastisseries de Barcelona i es vendran a un preu de 1,10 euros. De l'import de cada rajola, 50 cèntims aniran destinats al projecte de La Casa dels Xuklis de l'AFANOC, una residència d'acollida per a famílies desplaçades de nens i nenes amb càncer o altres malalties de llarga durada.

L'Ajuntament de Barcelona dóna difusió a aquesta iniciativa solidària a través de l'espai gratuït del web BCN [Espai].

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Xocolata Solidària'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari