Infancia
Nou equipament infantil a la Barceloneta

Publicat el 22/05/2013 a les 21:31 h. - Susagna Alcón -

De gairebé 700 metres quadrats, és la nova seu del Casal Infantil, i és el primer espai municipal al barri que disposa de ludoteca per a nens de 0 a 4 anys. Els joves podran fer ús d'una aula d'estudi nocturna en èpoques d'exàmens.

Aquest dimecres ha estat un dia de celebració per als infants de la Barceloneta, que han pogut trepitjar per primera vegada el nou equipament infantil situat al carrer d'Andrea Doria. La inauguració ha començat amb una cercavila que ha portat els més petits del barri fins a l'edifici, acompanyats d'animació infantil.

Nova seu del Casal Infantil

Aquest equipament serà la nova seu del Casal Infantil, que abandona el Centre Cívic de la Barceloneta, i d'aquesta manera amplia la seva capacitat d'oferir lleure als infants fora de l'horari escolar. Segons ha afirmat la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, "un dels objectius d'aquest projecte ha estat descongestionar el centre cívic, que així guanya espai per a altres usos".

Pensat per a les famílies

Amb una superfície construïda de 675 metres quadrats i un pati de més de 400 metres quadrats, aquest equipament disposa de 3 aules, una sala polivalent i una cuina. Com a novetat al barri, dóna servei de ludoteca per als més petits, de 0 a 4 anys, oberta segons la demanda.

Aquest projecte s'inclou en el Pla d'acció del districte i vol ser un eix vertebrador dels infants i el jovent de la Barceloneta, que en aquest espai podran gaudir de sales d'estudi nocturnes per a èpoques d'exàmens.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Nou equipament infantil'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari