Infancia
Ardanuy i Rognoni assisteixen a l'estrena del nou cicle "Cinema a la fresca en família" a Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona

Publicat el 01/07/2014

Des de dissabte dia 5 i fins al dimecres 30 de juliol, de 21:30 h a 23:00 hores, a 10 Patis Escolars Oberts al Barri, un per cada districte de la ciutat, tindrà lloc el nou cicle a la ciutat "Cinema a la fresca en família", amb entrada lliure i oberta a tothom, impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, conjuntament amb la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats. Aquesta nova iniciativa municipal s'adreça principalment a les famílies i als seus fills o filles i ofereix a tothom la possibilitat de gaudir de cinema a l'aire lliure a diferents patis oberts al barri de la ciutat i es desenvoluparà en el marc de l'Any Internacional de la Família.

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, assistiran a l'inici d'aquest cicle de "Cinema a la fresca en família", que tindrà lloc dissabte 5 de juliol, a les 21.30 hores, al Pati Escolar Obert al Barri de l'Escola Ramon Llull (entrada pel carrer Consell de Cent, 513).

Aquesta iniciativa municipal compta també amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Filmoteca de Catalunya i de la Biblioteca Artur Martorell, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill.

El nou cicle "Cinema a la fresca en família" té com a objectius principals promoure valors educatius i socials i, també, promoure el concepte de cinema a l'aire lliure i obert a tothom, on compartir un espai públic i una activitat en família al voltant del passi d'una pel·lícula. Aquesta iniciativa s'emmarca en la celebració de l'Any Internacional de la Família, i forma part del programa Patis Escolars Oberts al Barri que impulsa l'IMEB.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari