Infancia
La festa Família, Tothom a Taula!, va reunir més de 2.500 persones

Publicat el 13/05/2014

La taula de 160 metres ubicada al llarg del Passeig dels Til·lers es va omplir de famílies (600 persones) que van portar el seu dinar i van gaudir d'un ampli ventall d'activitats amb l'assistència durant tota la jornada de més de 2.500 persones.

A les 12 h el presentador Robert Gobern va donar la benvinguda per iniciar la festa convidant a gaudir d'una classe de Ioga en família a càrrec de Yoguitos i de l'espectacle del Màgic Marc. Durant tota la jornada les famílies van jugar i compartir en família els espais de Fem Salut que van promoure els hàbits saludables, l'espai de dibuix, l'espai de jocs per treballar la corresponsabilitat, i l'espai de relaxació i lectura que va programar diverses sessions de contacontes a càrrec de Tanaka Teatre.


La festa va comptar amb les actuacions de Fes t'ho com vulguis amb l'espectacle del bagul de l'Aureli, Titelles i música a càrrec de La Maquineta, i amb l'animació de Jomeloguisjomelocom. A més, la companyia Trastero de les Arts va fer actuacions del seu espectacle sensorial: El circo que no lo era, pensat especialment per a persones amb discapacitat. Les actuacions musicals varen ser interpretades per les petites formacions de música de cambra de l 'Orquestra de Veus i Músics per a la Integració.


Durant el dinar de la festa es va obsequiar a diverses famílies: a la família amb la persona més gran, la persona més jove, la família nombrosa i la més extensa. Els regals eren lots de productes facilitats per diferents entitats i empreses col·laboradores.

La sobretaula va comptar amb jocs de taula i conta contes, A les 17 h l'Orquestra Veus i Músics per a la Integració, que amb 60 nens i nenes van omplir el passeig de música va cloure la festa de la família.


Des de l'organització es vol agrair molt especialment a les entitats que van col·laborar en la festa: Mercabarna, la Fundació Pere Tarrés, Nestlé, l'Institut de Cultura de Barcelona, Zoo de Barcelona, Parc d'Atraccions Tibidabo, Educa Borràs, Devir, Viu el Teatre, Yoguitos i les Federacions de Comerciants de l'Eixample i de Gràcia.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari