Infancia
Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2016

Publicat el 09/12/2015

L'Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

En els darrers anys, el calendari d'aquesta convocatòria s'ha anat avançant amb l'objectiu que els beneficiaris rebin la subvenció al més aviat possible.

Per això, enguany el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2016 estarà comprès entre els dies 28 de desembre de 2015 i 21 de gener de 2016.

Al web "Govern obert" podeu trobar el document de la convocatòria amb les àrees temàtiques i els programes.

La sol·licitud i la resta de documentació estarà disponible al començament de la convocatòria en aquest mateix web.


La teva entitat juvenil vol sol·licitar una subvenció?

El CRAJ , el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils, organitzarà una sessió informativa sobre la convocatòria per parlar dels seus canvis i novetats.

La sessió tindrà lloc el dimecres 30 desembre a les 18.30 h a l' Espai Jove La Fontana , a càrrec de

  • Toni Ribes, assessor tècnic del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona
  • Marina Rahola, assessora de finançament associatiu del CRAJ

Per assistir a l'activitat és necessari omplir el formulari d'inscripció prèviament.

Recordeu que el centre us ofereix assessoraments gratuïts sobre finançament associatiu, i també sobre:

  • Constitució d'associacions
  • Àmbit legal, fiscal, comptable i laboral
  • Planificació de projectes
  • Gestió de grups i resolució de conflictes
  • Comunicació
  • Voluntariat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari