Infancia
Diumenge 1 de juny festa i VI Congrés de Famílies Nombroses al Parc Tibidabo de Barcelona

Publicat el 27/05/2014

Una de les activitats que l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), ofereix aquest mes de juny a les famílies nombroses, és el VI Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya en el Parc d'Atraccions Tibidabo sota el lema "En família, tot és possible".

L'acte és exclusiu pels socis de FANOC i tindrà lloc de 10 h a 12 h a la sala d'actes del Parc. Amb motiu del Congrés les famílies sòcies que s'inscriguin i participin de l'acte rebran dues entrades d'adult gratuïtes per a gaudir aquell mateix dia al parc. L'entrada al Congrés és gratuïta per fills menors de 16 anys més 2 adults.

El mateix dia 1 de juny, gràcies a un acord entre FANOC i Tibidabo, totes les famílies nombroses que ho acreditin amb el títol oficial de la Generalitat o el carnet de soci de FANOC tindran entrada gratuïta pels fills menors de 16 anys i els adults tindran un 30% de descompte en l'entrada. Les famílies hauran de dirigir-se el mateix dia a la taquilla del Tibidabo.

L'horari del parc és de 12 h a 21 h , i totes les famílies que ho prefereixin poden portar el dinar de casa i gaudir de la zona pícnic.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari