Infancia
Guies informatives del curs 2014-15 amb entitats, serveis i equipaments públics que ofereixen activitats extraescolars obertes al barri

Publicat el 30/10/2014

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, ha publicat les noves guies informatives d'entitats, serveis i equipament públics corresponents al curs 2014-15. Aquestes guies posen a l'abast de les famílies informació d'unes mil entitats socials i educatives, serveis i equipaments públics de diferents barris dels districtes amb activitats extraescolars, adreçades principalment a alumnat de 3 a 16 anys.

Aquest curs 2014-15, s'ha incorporat tres guies més que corresponen a: barri Gòtic, districte de Ciutat Vella; barri d'Horta, districte d'Horta - Guinardó i barri de Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu.

Les activitats de dinamització educativa que formen part del programa de Patis Escolars Oberts al Barri s'impulsen des de l'IMEB i s'organitzen amb la participació d'entitats socials i educatives de diferents barris de la ciutat.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri compta també amb la participació dels diferents districtes de la ciutat, de diferents àmbits municipals i la col·laboració del Consorci d'Educació de Barcelona.

Consulta les guies en aquest enllaç

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari