Infancia
Nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents

Publicat el 14/04/2015 - Redacció bcn.cat -

El nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents, que s'obrirà al maig al Centre cívic La Sedeta , pretén convertir-se en un espai de referència tant per a joves que es trobin en aquesta fase de la vida com per als seus pares, mares i tutors.

L'adolescència és un procés de canvis i dubtes, no només del jove, sinó també de la família, per això el centre vol donar-los eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals, cognitives i comunicatives.

El centre oferirà dos tipus de serveis complementaris.

D'una banda, servirà per ajudar les mares, els pares i els tutors, i oferirà serveis de sensibilització o formació en grup, però també atenció individual a aquells adults que se sentin preocupats, desconcertats o desbordats i busquin l'assessorament i l'acompanyament d'un professional.

D'altra banda, el Centre oferirà el "Aquí t'escoltem" (que ja funciona als Espais Joves Garcilaso i Les Basses i al Casal de Joves Palau Alòs), un servei adreçat especialment a adolescents d'entre 12 i 20 anys per enfortir les seves habilitats personals i socials i fomentar el seu creixement personal.

Aquest servei ofereix tant tallers com serveis d'orientació psicològica individual, que atén els joves en els moments de desorientació, dubte o patiment.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:La Sedeta serà la seu del nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari