Infancia
L'Ajuntament acull els impulsors de la iniciativa "Un nen, un somriure"

Publicat el 16/03/2013 a les 16:00 h. - Redacció bcn.cat -

Durant l'acte s'han entregat els donatius rebuts a dues fundacions d'investigació del càncer infantil.

Aquest dissabte els impulsors de la iniciativa "Un nen, un somriure" s'han reunit a l'Ajuntament de Barcelona en un acte de reconeixement a totes les persones, empreses i artistes que han col·laborat en la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil.

Durant l'últim any, per aquesta iniciativa s'han organitzat quatre concerts benèfics per recaptar fons. Els diners que s'hi van recollir s'han entregat, aquest dissabte, a dues fundacions que investiguen el càncer infantil: la Fundació Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil.

L'acte l'ha presidit la delegada de Salut, Cristina Iniesta, que ha destacat la importància d'apostar per la recerca i la investigació del càncer. Iniesta ha dit que per combatre aquesta malaltia cal "prevenir, curar i investigar".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari