Infancia
L'Ajuntament habilita un web per informar sobre el procés de preinscripció i matriculació escolar

Publicat el 08/03/2013 a les 17:03 h. - Redacció bcn.cat -

Les famílies podran consultar l'oferta formativa de la ciutat, les característiques i els serveis de cada centre i com cal fer la preinscripció i la matrícula per al curs 2013-2014.

L'Ajuntament de Barcelona ha habilitat el web www.bcn.cat/educacio amb l'objectiu que els pares i les mares amb fills fins als 16 anys tinguin a l'abast tota la informació necessària per preparar el pròxim curs escolar.

En aquest web podran consultar tots els centres educatius de la ciutat, districte a districte, i informar-se de quins són els serveis i les característiques que tenen. Tot perquè puguin escollir l'escola que millor s'ajusti a les seves necessitats. A més, també hi trobaran els passos a seguir per sol·licitar una plaça escolar per al curs 2013-2014, així com els terminis de preinscripció i matriculació.

Aquest és el segon any que l'Ajuntament posa a disposició de les famílies aquest web. A banda, al web del Consorci d'Educació de Barcelona també es pot trobar informació sobre el procés de matriculació.

El període per sol·licitar una plaça per al segon cicle d'educació infantil, d'educació primària, de centres integrats i d'educació secundària obligatòria serà des del dia 11 fins al 22 de març.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Imatge de l'interior d'un aula

escolarsg Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari