Infancia
L'Hospital Sant Joan de Déu compartirà especialistes amb el nou Centre d'Atenció Pediàtrica Integral Barcelona Esquerra

Publicat el 17/04/2013 a les 18:31 h. - Meritxell Doncel -

Aquest centre pediàtric multidisciplinari, obert des del juliol, ofereix atenció primària, especialitats i urgències. En coordinació amb l'Hospital de Sant Joan de Déu anirà incorporant especialistes en immunoal·lergologia, endocrinologia, oftalmologia, cardiologia i nefrologia.

"Que en plena crisi siguem capaços d'obrir un centre com aquest, que és una aposta per la qualitat i l'atenció directa, és extraordinari", ha dit l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha visitat, juntament amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, el nou Centre d'Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) Barcelona Esquerra, situat al carrer de Numància, 7-13.

El centre, que està en funcionament des del juliol, ofereix atenció pediàtrica primària, especialitats i servei d'urgències.

Aquest CAPI treballa en xarxa amb l'Hospital de Sant Joan de Déu i s'hi coordinarà per anar-hi incorporant especialitats pediàtriques, com ara la immunoal·lergologia, l'endocrinologia, l'oftalmologia, la cardiologia i la nefrologia, entre altres.

"Aquest centre és un exemple del que farem a laresta del territori català, perquè sumar esforços farà que el nostre sistema de salut sigui sostenible", ha explicat el conseller.

Els pacients que rebin atenció pediàtrica al nou centre continuaran tenint el mateix professional de pediatria que tenien fins ara al seu CAP i, per tant, el trasllat del centre no implicarà un canvi de pediatre.

El servei d'urgències de baixa complexitat ofereix atenció mèdica, des del mes de juliol, de 8 del matí a 19 de la nit els 365 dies de l'any.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'CAPI Barcelona Esquerra'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari