Infancia
Nova convocatòria per participar a la campanya de Voluntariat educatiu

Publicat el 05/12/2013

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona posa en marxa novament la campanya de Voluntariat Educatiu, destinada a les persones que vulguin participar en els programes de Voluntariat educatiu per la lectura i Voluntariat educatiu per ajudar a fer els deures.

Amb l'objectiu afavorir l'èxit escolar i l'aprenentatge al llarg de la vida, la campanya aplega persones vinculades al món educatiu o que volen esdevenir agents educatius, interessades a col·laborar de manera voluntària en projectes que, fora de l'horari escolar, contribueixin a l'èxit educatiu dels infants.

La campanya de Voluntariat educatiu compta amb la col·laboració de l'associació Cintra, entitat educativa membre de la Federació Catalana de Voluntariat Social, que treballa per recuperar del fracàs escolar adolescents en situació d'alt risc d'exclusió social, tot orientant-los cap a la inserció laboral un cop acabats els quatre anys d'escolarització.

Per més informació w ww.bcn.cat/educacio/voluntariateducatiu

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari