Infancia
La regidora Irma Rognoni recull el premi IFFD 2015

Publicat el 13/02/2015

La International Federation for Family Development (IFFD) ha premiat la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l'Ajuntament de Barcelona pel seu "Pla municipal de Família de la Ciutat de Barcelona 2013-2016", i especialment pel programa "Barcelona és família", desenvolupat per a celebrar el vintè aniversari de l'Any Internacional de la Família.

La cerimònia de la concessió dels Award IFFD 2015 va tenir lloc a la seu de l'Assemblea General de les Nacions Unides de Nueva York en el marc de la 53 edició de la seva Comissió pel Desenvolupament Social.

El programa "Barcelona és Família" ha estat una celebració i una reflexió al voltant de vuit valors (Diàleg, Cooperació, Educació, Coresponsabilitat, Aprenentatge, Confiança, Cura i Solidaritat) que les famílies de la ciutat han compartit en trobades, diàlegs i moltes activitats. Juntament amb els valors, Barcelona és família ha abordat les tres temàtiques centrals que les Nacions Unides han proposat treballar: la conciliació de la vida laboral, personal i familiar; l'economia i les famílies; així com les relacions intergeneracionals. La cloenda del programa "Barcelona és família" tindrà lloc el proper dia 4 de març al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a les 18:30 de la tarda.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari