Infancia
Nova edició del programa "Vacances en família"

Publicat el 29/01/2014

El Departament de Benestar Social i Família obre una nova edició del programa "Vacances en família" , una oportunitat per a les famílies d'estrènyer els vincles afectius i millorar la convivència mentre descobreixen indrets de Catalunya.

La iniciativa permet que les famílies amb fills menors de 18 anys puguin gaudir d'estades de vacances als albergs de la Generalitat, en règim de pensió completa i amb una habitació privada per a cada família, a preus especials:

  • 26,35 € Adults i joves majors de 13 anys
  • 19,76 € Infants de 7 a 13 anys
  • 13,18 € Infants de 4 a 6 anys
  • Estada gratuïta per als infants de 0 a 3 anys
  • 10% de descompte per a les famílies nombroses i monoparentals

Enguany, el programa ofereix 59 opcions d'estada en 29 albergs de la Xanascat, des de mitjans de març fins al febrer de 2015.

Les estades de torns superiors a dues nits inclouen activitats organitzades.

Els terminis per sol·licitar una plaça del programa en la primera convocatòria són:

  • Preinscripció: del 3 de febrer (a partir de les 12 h) al 24 de febrer de 2014 [+ info]
  • Sorteig: 26 de febrer de 2014
  • Publicitat del sorteig: 28 de febrer de 2014
  • Assignació de places amb adjudicació directa: a partir del 3 de març

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari