Infancia
No sabeu què fer aquest estiu? Comencen les activitats d'estiu per a famílies!

Publicat el 04/08/2014

Dins la programació d'estiu d'enguany, s'ofereixen set activitats en família, que es poden realitzar de manera independent i per separat. Les activitats comencen el proper 28 de juliol i són de lliure accés, excepte algunes que requereixen inscripció prèvia. La gran majoria són gratuïtes o amb un cost simbòlic.

La primera activitat programada és taller fotogràfic pels barris de Sant Andreu, durant els dies 28 de juliol, 6 i 27 d'agost. Durant l'activitat es farà un recorregut fotogràfic pel barri, on s'aprendran els conceptes bàsics per fer unes bones fotografies, treballant el llenguatge, la composició i el tractament de la imatge, amb la finalitat d'explicar les històries que passen en el nostre entorn, descobrint els racons i les seves persones.

Aquells que els agrada la natura, poden apuntar-se a la visita al riu Besòs, els dies 29 de juliol, 20 d'agost i 1 de setembre, on podran comparar com era el riu abans i com és ara, i quins canvis s'hi han produït. L'altra visita de caire cultural és al Museu de la Xocolata, els dies 5 d'agost i 2 de setembre, on es proposarà un itinerari al museu adaptat per a infants de 6 a 12 anys, amb la possibilitat de realitzar un taller de dibuix i pintura per als més petits ( de 3 a 5 anys).

Hi hauran dos recorreguts molt especials, un en format de gimcana sobre rodes (bicicletes, patins, patinets i qualsevol altre giny o artefacte amb rodes excepte cotxes o motos), que es realitzarà els dies 5, 19 i 26 d'agost; i un altra amb jocs d'orientació amb GPS els dies 7, 21 i 28 d'agost.

Una altre activitat que s'ofereix és un tastet de diferents tallers, que es realitzarà els dies 30 i 31 de juliol, 2 i 3 de setembre a l'escola El Sagrer i a l'escola Ignasi Iglesias, amb la possibilitat d'elaborar treballs manuals amb material de reciclatge, màgia, tastet d'esports com el korfball i tamborí, ball, música i cançons, dibuix i pintura i un espai adequat per a nadons.

Com a cloenda de les activitats, es realitzarà un sopar de carmanyola i cinema a la fresca el 4 de setembre a l'escola Ignasi Iglesias i el 5 de setembre a l'escola El Sagrer.

Totes les activitats són gratuïtes excepte el cinema a la fresca que té una entrada general de 2€ (no inclou sopar). Encara hi ha places per moltes activitats, si voleu més informació sobre els horaris i les inscripcions podeu contactar amb la Fundació Pere Tarrés (Numància, 149) o al telèfon 933 668 606.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari