Infancia
S'obren les inscripcions del programa Suport Educatiu a les Famílies, curs 2014-2015

Publicat el 13/10/2014

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes municipals, ofereix cada any diferents xerrades informatives de suport educatiu adreçades a les famílies amb l'objectiu d'acompanyar els pares i les mares en l'èxit escolar dels seus fills o filles.

L'oferta del programa de Suport educatiu a les famílies comprèn 16 accions formatives gratuïtes encaminades a l'èxit escolar i el foment dels valors, adreçades a les famílies de l'alumnat de 0-16 anys, dels centres educatius sostinguts amb fons públics de la ciutat de Barcelona. Enguany s'ofereixen com a novetats, entre d'altres, L'ús responsable dels dispositius mòbils, Com acompanyar els fills i filles a decidir què estudiar i Què podem fer quan arriba un suspens a casa?.

Les diferents accions formatives que s'estan desenvolupant a la ciutat són també un espai on les famílies poden consultar els seus dubtes i inquietuds, compartir experiències i enfortir les capacitats familiars per acompanyar, estimular i orientar els seus fills i filles.

Per a més informació cliqueu aquí

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari