Infancia
Cicle de Cinema i drets dels infants

Publicat el 04/11/2014

L'objectiu principal d'aquest projecte, és la difusió dels Drets Humans i més concretament els drets dels Infants recollita a la Convenció sobre dels Infants, signada el 20 de noviembre del 1989. Els infants aprenen sobre els drets i deures tant individuals com col·lectius, en un marc interactiu i participatiu

Enguany coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants i amb l'Any internacional de la família, les pel·lícules han estat seleccionades tot tenint en compte aquests dos esdeveniments. Amb aquesta aposta volem reconèixer el paper fonamental de la família en la cura i protecció dels infants i a l'hora visibilitzar la seva funció com espai generador de vincles i d' aprenentatges fonamentals per la defensa dels drets tals com el respecte, la confiança, la cooperació i el diàleg posant especial èmfasi en la transmissió de valors, entre d'altres els de la convivència, la coresponsabilització, la igualtat, la llibertat, la solidaritat, la participació, la inclusió i la no discriminació.

Tanmateix continuem apostant per les sessions de cinema adreçades a les famílies, amb l'objectiu de fomentar el diàleg i el debat a l'entorn dels drets, aportant un element d'interrelació educativa al programa

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari