Infancia
Ja us podeu apuntar al Premi Participa a l'Escola convocat per la Generalitat de Catalunya.

Publicat el 15/01/2013 a les 14:59 h.

El Departament de Governació i Relacions Institucionals, a través del Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica, ha fet pública la convocatòria de l'edició 2013 del Premi Participa a l'Escola

L’objecte del Premi Participa a l’Escola són les experiències en centres educatius de primària o secundària que versin sobre formes de participació i/o que fomentin la pràctica i l’aprenentatge dels valors democràtics a l’escola, duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l’any de la convocatòria. Hi ha dues modalitats d’opció al Premi, una per a centres educatius i una altra per a treballs de recerca dels alumnes de batxillerat.

L’import total destinat a l’atorgament d’aquest Premi és de 12.500 euros, amb càrrec al pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2013. Els guanyadors o guanyadores del premi rebran un diploma de reconeixement per la tasca realitzada i un import màxim de 5.500 euros per centre en la modalitat del Premi “Centres educatius” i un import màxim de 750 euros en la modalitat “Treballs de recerca”.

Les experiències o els treballs de recerca s’han d’haver dut a terme durant el curs acadèmic 2012-2013. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2013.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari