Infancia
Vine a Port Aventura amb FEDAIA

Publicat el 12/12/2013 a les 10:59 h. - Redacció bcn.cat -

La FEDAIA, la Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i Adolescència, us convida a celebrar el Nadal a Port Aventura, i a un preu molt especial: 18 euros!! La convocatòria és el dissabte 14 de desembre, i les persones que hi participin estaran afavorint que els infants i joves amb els que treballa l'entitat tinguin més igualtat d'oportunitats.

La FEDAIA, la Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i l'Adolescència, celebrarà el proper 14 de desembre un dia per la infància al parc temàtic Port Aventura. Una iniciativa amb la qual la FEDAIA vol recordar que l'article 31 de la Convenció sobre els Drets de l'Infant, subscrita per 193 països, entre ells Espanya, estableix el dret dels de tots els infants a gaudir al descans i a l'esbarjo, al joc i a les activitats recreatives, a la vida cultural i a les arts, dret que juga un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

"Amb aquesta iniciativa la FEDAIA pretén celebrar un dia especial per a la infància en unes dates màgiques com el Nadal. Volem recordar la necessitat de preservar els drets dels infants, sobretot en moments com els que travessen moltes famílies, i apropar aquestes activitats als més vulnerables", afirma Jaume Clupés, president de FEDAIA.

El preu de les entrades és una aportació solidària de 18 euros i es poden adquirir a través de Ticketmaster. Una aportació amb la qual l'entitat cobrirà l'entrada dels participants i dels infants i joves que treballen amb FEDAIA, i destinar part de la recaptació als programes per afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants en situació de risc d'exclusió social.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d'entitats d'infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l'any 1996, està formada per 94 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l'àmbit de l'acció social, l'educació, la formació pre-laboral i l'atenció a les famílies.

Aquesta acció es realitza amb la col.laboració de la Fundació PortAventura, que centra els seus esforços en el suport a projectes dedicats a nens i joves en risc d'exclusió social per raons de salut o econòmiques.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari