Infancia
Festa de la Primavera, els jocs populars i en família

Publicat el 03/06/2014

En el marc de l'any Internacional de la Família, des del Programa Patis Escolars Oberts al Barri celebrem la Festa de la Primavera, els jocs populars i en família, el cap de setmana del 13, 14 i 15 de juny.

Aquest dia volem proposar com a fil conductor de l'acte ELS JOCS POPULARS I TRADICIONALS EN FAMÍLIA. Aquesta activitat es portarà a terme de manera simultània a tots els districtes i a 40 Patis Escolars Oberts als Barri de la ciutat.

Als 40 Patis Escolars Oberts on celebrarem la festa de ciutat es preveu realitzar diferents tallers de jocs tradicionals on a més de jugar i divertir-se, es volen afavorir les relacions intergeneracionals i els valors de respecte i convivència entre d'altres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari