Infancia
A Nou Barris cuinem en família

Publicat el 01/07/2014

El projecte que es va posar en marxa al mes de març, s'ha organitzat fins ara 4 tallers en els més de 60 infants han après a cuinar bunyols de quaresma, mones de pasqua, cupcakes, coques de Sant Joan i, en el darrer taller, amanida d'arròs, pollastre a la bella molinera i broqueta de fruita

El programa forma part d'un projecte pilot que vol impulsar el comerç de proximitat als barris i que es va iniciar durant la campanya de Nadal a l'Eix Comercial de Sant Andreu i al Mercat de la Guineueta. L'objectiu principal és afavorir la conciliació familiar tant si els pares participen al taller, de manera que es converteix en una activitat lúdica compartida, com si aprofiten el temps de durada de l'activitat per fer les compres als comerços del barri.

El projecte durarà fins al mes de desembre i en les properes dates podreu aprendre a cuinar un menú de tardor (6 de setembre); panellets (11 d'octubre); bombons de castanyes (8 de novembre i galetes de Nadal (13 de desembre). Apunteu-vos a l'agenda les dates que trobareu al programa adjunt!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari