Infancia
Oberta la inscripció per participar en les jornades "Camí Escolar, Espai Amic: construint vincles escola i entorn"

Publicat el 04/11/2014

  • Tindran lloc dijous 4 desembre de 2014 a l'Espai Jove La Fontana, al districte de Gràcia.

Organitzat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, dijous 4 de desembre de 2014, de 9 a 19:00 hores, a l'Espai Jove de la Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190-192), es desenvoluparan les jornades "Camí Escolar, Espai Amic: construint vincles escola i entorn".

La Jornada es desenvoluparà, en un format participatiu, dinàmic i proper, amb la finalitat de crear diferents espais de reflexió i d'intercanvi entorn a les diferents mirades que hi ha actualment posades en el Camí Escolar, Espai Amic.

Durant les jornades es presentaran experiències relacionades amb el projecte i es podran visualitzar les bones pràctiques que s'estan portant a terme en aquest programa municipal.

Contacte: camiescolarbcn1@gmail.com

Inscripció: http://bit.ly/1sCWBlg

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari