Infancia
Un somriure al futur

Publicat el 19/11/2013 a les 12:50 h. - Redacció bcn.cat -

La Fundació Adsis posa en marxa la campanya "Somriu al futur" per combatre el fracàs escolar i l'atur juvenil.

El 20 de novembre comença la campanya "Somriu al futur", de la Fundació Adsis, que es dirigeix a tota la població i pretén combatre el fracàs escolar i l'atur juvenil.

L'objectiu és sensibilitzar la ciutadania i recaptar fons per als programes de la fundació destinats als joves.

Amb un alarmant 56% d'atur juvenil i una taxa d'abandonament escolar de gairebé el 30%, a molts joves de tot l'Estat els costa creure en un futur millor.
Amb l'eslògan "Retornem el somriure al futur dels joves" es podrà enviar un SMS solidari amb "Somriualfutur" al 28014, a través del qual es retornarà un somriure en forma d'oportunitats als joves.

La campanya l'ha creat de manera desinteressada l'agència de publicitat Vinizius Y&R i té la col·laboració d'empreses com Printhaus per a la impressió dels materials. També ha rebut el suport de diverses institucions, com l'Ajuntament de Barcelona, que col·laborarà en la difusió de la campanya en aquesta ciutat.

La Fundació Adsis és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 45 anys treballa perquè els joves en risc d'exclusió social trobin oportunitats per desenvolupar-se personalment i professionalment, proporcionant-los acompanyament, els recursos i les eines que necessiten perquè puguin superar el fracàs escolar i la falta de feina.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari