Infancia
Les activitats d'estiu per a nens i adolescents comptaran amb un 14% més de places

Publicat el 02/03/2015 - Redacció bcn.cat -

La campanya de vacances d'estiu del 2015 oferirà més de 231.598 places, un 13,8% més que al 2014.

El nombre d'activitats també augmenta fins a 706, un 10% més que en l'edició anterior.

L'oferta inclou bressols i casals d'estiu, colònies, campaments, rutes i estades fora de Catalunya, així com casals esportius i els campus esportius Olímpia.

Aquest any s'han modificat els topalls de renda mínima disponible de les famílies perquè més nens puguin accedir a les beques que atorga el consistori.

Per a obtenir el percentatge màxim de l'ajut (el 90% del cost total de l'activitat), la renda mínima de la família podrà ser de fins a 6.140 euros.

L'any passat, només famílies amb una renda mínima disponible de 3.907 euros hi podien accedir.

Els topalls també s'han incrementat per a les famílies que optin al 60% de la beca (fins a 9.959 euros) i al 30% d'aquesta (fins a 12.000 euros).

L'Ajuntament també cobrirà la demanda del servei de monitors especialitzats perquè els infants i joves amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials puguin gaudir de totes les activitats que els interessin.

A més, aquest any també s'acceptaran les sol·licituds d'infants de 0 a 6 anys que no tinguin el certificat de discapacitat però necessitin un suport educatiu especial.

L'oferta completa d'activitats es podrà consultar a partir de l'1 d'abril al web Vacances d'estiu de l'Ajuntament.

Les inscripcions s'iniciaran el dissabte 18 d'abril.

Per als Campus Olímpia que tinguin més demanda que oferta, es realitzarà un sorteig per a l'assignació de places, el número del qual s'ha de sol·licitar entre el 15 de març i el 15 d'abril a la web. El sorteig es resoldrà el 16 d'abril.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari