Infancia
Posta en marxa del Casal Infantil de Roquetes

Publicat el 05/02/2014

S'ha posat en marxa el Casal Infantil de Roquetes en el nou emplaçament dins de l'Institut Escola El Turó de les Roquetes, al carrer Artesania, 81, un espai destinat al joc i la formació dels més petits.

Aquest equipament destinat al joc i la formació dels més petits té capacitat per a 30 infants i consta de dues àmplies sales amb funcions diferenciades, un despatx, una cuina i una petita zona exterior.

Les actuacions han suposat una inversió de prop de 48.000 euros que inclouen enderrocs i obres incloent la millora de l'accessibilitat a l'espai; fontaneria i sanejament; equipament i dotació de cuina; instal·lació elèctrica; instal·lació contra incendis; i aprovisionament del mobiliari.

Aquest casal forma part de la xarxa de casals infantils i ludoteques del districte. Pel que fa al personal, l'equip està composat per un responsable a 30 hores i 2 monitors durant 20 hores setmanals. En el cas de la cuina, a més de donar servei al casal infantil també s'utilitzarà per projectes comunitaris desenvolupats des de la Plataforma d'entitats de Roquetes.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari