Infancia
L'Ajuntament de Barcelona oferirà activitats pels infants i les seves famílies al Festival de la Infància

Publicat el 17/12/2014

Des del proper 27 de desembre, i fins al 4 de gener, l'estand de l'Ajuntament de Barcelona a la Fira de Barcelona estarà centrat en l'Any de la Família i oferirà als nens i nenes una gran varietat d'activitats esportives, educatives, lúdiques i solidàries per gaudir del Nadal en família i amb els amics. Totes les famílies que hi participin podran descobrir el nou Joc de Cartes de les Famílies i emportar-se el Conte de l'Ona.

En aquesta edició del Festival, l'estand de l'Ajuntament promocionarà l'Any de la Família i sota el lema "Barcelona és família" l'espai esdevindrà La Casa de l'Ona, la girafa de Barcelona. Serà una casa familiar dividida en els diferents habitacles d'una llar (menjador, cuina, sala de jocs, dormitori, etc), i en cadascuna d'aquestes habitacions els infants i les seves famílies trobaran una activitat. L'objectiu serà treballar al voltant de valors com el diàleg, la cooperació, educació, coresponsabilitat, aprenentatge, confiança, cura i solidaritat.

El recorregut per fer les diferents activitats de la Casa de l'Ona es durà a terme en dues franges d'edat, una per a la franja de 0 a 4 anys i una altra per la de 4 a 12 anys. Els diferents circuits ens permetran descobrir com conciliar la vida laboral i familiar, aprofitar els recursos ajudant-nos els uns als altres, fer un bon ús de les noves tecnologies i fomentar la convivència i el respecte a través de l'esport. Al final del recorregut es donarà a cada família el Conte de l'Ona.

Qui vulgui podrà aprendre a jugar el golf, fer competicions amb diversos videojocs d'esports d'hivern o be jugar el Joc de Cartes de les Famílies de Barcelona. Un joc pensat per potenciar el diàleg i la reflexió vers la família, la diversitat i els valors, alhora que grans i petits es diverteixen jugant. Un joc que ha estat el resultat d'un procés participatiu de diferents famílies de Barcelona que han intervingut en el procés de creació d'idees i dibuixos per mostrar el significat de la família a les seves vides

Ubicació: Recinte Montjuïc, pavelló 1. Fira de Barcelona

Dates: del 27 de desembre al 4 de gener

Horari: 11 a 20 h

Més informació del Festival de la Infància: www.festivalinfancia.com

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Festival de la Infància

Festival de la Infància Ampliar imatge

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari