Infancia
Un nou pati escolar obre les portes

Publicat el 30/11/2012 a les 16:57 h. - Redacció bcn.cat -

Aquest pati està a l'escola Àgora, al barri de la Guineueta, i obrirà els diumenges al matí. Se suma als altres 60 patis de la ciutat que s'obren en horari extraescolar i en períodes de vacances escolars.

Aquest diumenge ha obert les portes un nou pati escolar obert al barri, situat a l'escola Àgora (Marne, 2), a la Guineueta (Nou Barris), que estarà obert els diumenges d'11.00 a 14.00 hores.

Amb aquest nou pati obert, l'Ajuntament de Barcelona ofereix a la ciutat un total de 61 patis escolars oberts al barri. Es tracta d'espais oberts sempre en horari extraescolar i en període de vacances escolars, que es posen a disposició d'infants, joves i les seves famílies per a l'ús públic.

Actualment, al districte de Nou Barris hi ha un total de dotze patis escolars oberts.

Aquest nou pati escolar obert al barri també inclourà el servei habitual de monitors que s'encarregarà, entre altres coses, d'obrir i tancar el pati durant l'horari previst, vetllar pel bon ús de les instal·lacions, comunicar les incidències i facilitar la relació i el diàleg entre els usuaris.

El servei municipal de patis escolars oberts al barri té com a objectiu optimitzar l'ús dels patis escolars potenciant-ne el vessant educatiu i social i oferint un context segur i de proximitat on poder gaudir del temps de lleure de manera autònoma.

Aquesta iniciativa municipal també té el suport de tots els districtes municipals, de la Fundació Jaume Bofill, de diverses entitats educatives i socials de la ciutat i del Consorci d'Educació de Barcelona.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Patis escolars oberts

Patis escolars oberts Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari